Γνωρίστε και δοκιμάστε τα νέα προϊόντα της SALTIC PRODUCTS στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

Η SALTIC PRODUCTS είναι η πρώτη εταιρεία στο αλάτι Ιμαλαΐων, διαθέτοντας βέβαια και εξαιρετικής ποιότητας αλάτι Μεσολογγίου, Αφρίνα, θαλασσινό, μείγματα μπαχαρικών κ.ά.

Επίσης διαθέτει παράγωγα του αλατιού όπως πλάκες άλατος ψησίματος, ακατέργαστα κομμάτια, μπολ, τούβλα άλατος για τη δημιουργία ψυγείων ωρίμανσης, διακοσμητικούς τοίχους.

 

 

Στο περίπτερο της θα δείτε σε πρώτη παρουσίαση και σε αποκλειστικότητα τα Βιολογικά Πιστοποιημένα Βρώσιμα Προϊόντα του Αγίου Όρους.

Εκλεκτά βιολογικά συστατικά σε συνδυασμό με την Αθωνική κληρονομία έχουν ως αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας προϊόντα με ασυναγώνιστες γεύσεις!

 

 

Επισκεφτείτε το περίπτερο της SALTIC PRODUCTS για να ενημερωθείτε και να γευτείτε πρώτοι, αδράζοντας και την ευκαιρία των προσφορών της έκθεσης!

Γνωρίστε και δοκιμάστε τα νέα προϊόντα της “SALTIC” και ενημερωθείτε για την αποκλειστική συνεργασία της με τα μοναστηριακά προϊόντα του Αγίου Όρους.

 

 

Για να μάθετε περισσότερα για την SALTIC PRODUCTS επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.salticproducts.com.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

 

 

 

 

 

 

 

You might also like