Επισκεφθείτε το περίπτερο της Καζάκης Α.Ε. στην MEAT & GRILL DAYS και ενημερωθείτε για τους νεοσσούς που παράγει στο εκκολαπτήριο της

Η Καζάκης Α.Ε., με τον διακριτικό τίτλο ΚΡΕΤΑ ΠΤΗΝΕΚ, δραστηριοποιείται στην παραγωγή και την εμπορία πουλερικών. Σήμερα, μετά από 40 χρόνια συνεχούς δημιουργικής ανάπτυξης, διαθέτει ένα υπερσύγχρονο ιδιόκτητο εκκολαπτήριο του ολλανδικού οίκου HATCHTECH, δυναμικότητας 3.900.000 νεοσσών τον χρόνο.

Τα προϊόντα της

REDBRO / REDPAC: Κόκκινο κλωσόπουλο με γευστικό κρέας. Κατάλληλο για επαγγελματική και οικόσιτη εκτροφή.

 

 

SUPER HARCO: Μαύρα κλωσόπουλα αυγοπαραγωγής που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες και έχουν ωοτοκία υψηλών αποδόσεων.

 

 

ROSS: Λευκά κρεατόπουλα που διακρίνονται για την πολύ γρήγορη ανάπτυξη τους και το πολύ ωφέλιμο κρέας που παράγουν.

 

 

ΧΟΧΛΙΔΑΤΑ: Αρσενικά, μικρόσωμα, με ιδιαίτερα γευστικό κρέας.

 

 

MASTER GRIS: Τα κρεωπαραγωγά γκρι κλωσόπουλα της Καζάκης Α.Ε. διακρίνονται για τη νοστιμιά τους. Είναι ανθεκτικά, κατάλληλα για την οικόσιτη εκτροφή και περιζήτητα λόγω της εμφάνισής τους.

Για να μάθετε περισσότερα για την Καζάκης Α.Ε. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.kazakisae.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

You might also like