Κρητικά παραδοσιακά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας από την Πατεράκη Α.Ε. στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

Η Πατεράκη Α.Ε. είναι μια κρητική  επιχείρηση  που ασχολείται με την επεξεργασία, την τυποποίηση και την εμπορία νωπών, κατεψυγμένων κρεάτων και παρασκευασμάτων. Έχοντας ως έμπνευση τις ομορφιές της Κρήτης δημιουργεί τοπικά παραδοσιακά προϊόντα που παραμένουν το ίδιο αγνά και σπιτικά.

Εδώ και 30 χρονιά είναι δίπλα στον καταναλωτή, ακολουθώντας κάθε του βήμα προσπαθώντας να κατανοήσει πραγματικά τις ανάγκες του.

 

 

Η αναζήτηση αυτή και η στενή σχέση με τους καταναλωτές οδήγησε στη δημιουργία προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και απίστευτης νοστιμιάς. Χάριν του δυναμισμού των ανθρώπων της και στις καινοτόμες ιδέες τους, δημιουργεί συνεχώς νέα προϊόντα.

Εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας HACCP & ISO 22000  και το πρότυπο FSSC για την ασφάλεια των τροφίμων  σε  όλα τα στάδια της παράγωγης.

 

 

Διαθέτοντας άρτια καταρτισμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό προσφέρει ό,τι καλύτερο για σας και την οικογένειά σας έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της παραγωγής, της επεξεργασίας και της τυποποίησης των προϊόντων που παράγει.

Για να μάθετε περισσότερα  για την εταιρεία Πατεράκη Α.Ε. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.paterakisfamily.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

You might also like