Κρέμες βαλσαμικού, προϊόντα λεμονιού και εξαιρετικής ποιότητας ξύδια θα παρουσιάσει η GALAXY – ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΒΙΔΟΥ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

 

Η GALAXY – ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΒΙΔΟΥ & ΥΙΟΙ Ο.Ε., εδώ και μισό αιώνα παράγει με σεβασμό στον καταναλωτή και τη μεσογειακή διατροφή, προϊόντα που διακρίνονται για την ποιότητα και τη νοστιμιά τους, δημιουργώντας ξύδια, κρέμες βαλσαμικού – έξι από τις οποίες ήδη έχουν τιμηθεί με Βραβεία Γεύσης 2 Αστέρων από την iTQi για την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ τους –  χυμό λεμονιού, lime juice και Lemon Dressing, με τη διασφάλιση του Συστήματος ISO 22000 και τις πιστοποιήσεις IFS Food Standard Higher Level και HALAL.

 

 

Η εταιρεία είναι σήμερα μια σύγχρονη παραγωγική μονάδα, έκτασης 2.000 m2, που αντλεί από την εμπειρία της, πάντα όμως με το βλέμμα στο μέλλον, με βασική φιλοσοφία τις αξίες που της κληροδοτήθηκαν: Επιλογή άριστων πρώτων υλών, δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με προμηθευτές και πελάτες, στη βάση πάντα του αμοιβαίου οφέλους.

 

Για να μάθετε περισσότερα  για την εταιρεία GALAXY – ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΒΙΔΟΥ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.galaxygr.com.

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

 

 

 

 

 

 

You might also like