Με προϊόντα κρέατος άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας συμμετέχει η εταιρεία ΚΡΕΑΤΑ ΧΑΤΖΗΑΓΟΡΟΥ στη MEAT & GRILL DAYS 2018

Η εταιρεία ΚΡΕΑΤΑ ΧΑΤΖΗΑΓΟΡΟΥ ΑΕΒΕΚ δραστηριοποιείται στον χώρο παραγωγής κρέατος. Έχει αναπτύξει ομάδες προϊόντων κρέατος ικανοποιώντας κάθε ανάγκη της σύγχρονης αγοράς, δίνοντας έμφαση στα παραδοσιακά σκευάσματα, αλλά και με ανοικτούς ορίζοντες στις νέες γεύσεις.

Εδώ και 40 χρόνια η εταιρεία μεριμνά τόσο για το παραδοσιακό στη γεύση όσο και για το απόλυτο στην ποιότητα. Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα νωπών και κατεψυγμένων (Grill Food) προϊόντων από χοιρινό, μοσχάρι, και κοτόπουλο.

 

 

Όλο το έτος η εταιρεία ασχολείται με το εμπόριο ελληνικών αμνοεριφίων γάλακτος. Προϊόντα από πρόβειο κρέας και βουβαλιού έχουν προστεθεί στη λίστα των προϊόντων της.

Στον τομέα του Grill Food έχει δημιουργήσει μια μεγάλη ποικιλία από λαχταριστά burgers black angus και από 100% ελληνικό βοοειδές κρέας. Σε αυτήν την κατηγορία υπάγεται και η νέα σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει ξεχωριστά κομμάτια κρέατος όπως είναι η Καπνιστή COW Μπριζόλα Α/Ο STRIPLOIN ελληνική σιτεμένη, Καπνιστή Χοιρινή TOMAHAWK Μ/Δ 0,600 γρ., ANGUS CHUCKROLL Καπνιστό 0,500 γρ., COW ΦΙΛΕΤΟ σιτεμένο ελληνικό.

 

Όλα τα είδη της εταιρείας είναι από άριστης ποιότητας κρέατα και υψηλής διατροφικής αξίας.

Για να μάθετε περισσότερα  για την εταιρεία ΚΡΕΑΤΑ ΧΑΤΖΗΑΓΟΡΟΥ ΑΕΒΕΚ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.hatziagorou-meat.gr.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

You might also like