Η Giatras – Εμπορία Επεξεργασία και Τυποποίηση Κρέατος συμμετέχει στην 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

 

Η ιστορία της επιχείρησης  ξεκινάει το 1990 με τον κ. Γιάτρα Βασίλειο, ο οποίος ασχολήθηκε για πρώτη φορά με το εμπόριο κρεάτων.

Το 2005  κατάφερε να επεκταθεί και στον τομέα μεταποίησης κρέατος δημιουργώντας το εργαστήριο τυποποίησης και επεξεργασίας κρεάτων.

 

 

Μετά από 12 χρόνια εμπειρίας στον χώρο κατάφερε να δημιουργήσει μια γκάμα διαφόρων προϊόντων, τα οποία είναι αγαπητά σε όλο τον κόσμο.

Προμηθεύει προϊόντα εμπορίου που έχουν να κάνουν με χοιρινό-αιγοπρόβειο-μοσχάρι-κοτόπουλο και της τυποποίησης κρεάτων (σουβλάκι, γύρο, μπιφτέκι, παϊδάκι, λουκάνικο, σουτζουκάκι κ.ά.).

 

 

Όλα τα προϊόντα μεταφέρονται με ιδιόκτητα αυτοκίνητα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Φυσικά ιδιαίτερα σημαντικό για την εταιρεία είναι ο εξοπλισμός της, που αποτελείται από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία χρησιμοποιούνται από το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της.

 

 

Ο συνδυασμός της γεύσης και της ποιότητας είναι αυτό που χαρακτηρίζει την επιχείρηση διατηρώντας πάντα την άριστη σχέση με τους πελάτες της ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις τους.

Για να μάθετε περισσότερα  για την εταιρεία Giatras – Εμπορία Επεξεργασία και Τυποποίηση κρέατος επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.giatras.gr.

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS  που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο Metropolitan Expo, από την επίσημη ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με την o.mind Creatives στον αριθμό σταθερού τηλεφώνου 210 9010040.

You might also like