Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής στην έκθεση «MEAT & GRILL DAYS 2018»

 

Συνεχίζει την έντονη δραστηριότητά του ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος» με την προγραμματισμένη συμμετοχή του στην τριπλή έκθεση για τα ζωικά προϊόντα «MEAT-DAIRY-FROZEN», 10, 11 και 12 Νοεμβρίου 2018, στο Metropolitan Expo (δίπλα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα Αττικής), κάθε ημέρα από τι 10.00 το πρωί, μέχρι τις 8.00 το βράδυ.

Εκεί, στο stand B11-A12, της αίθουσας 3 (DAIRY), ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής θα ενημερώνει για τις προσεχείς εκδηλώσεις του, θα δίνει στοιχεία για τις δραστηριότητες που υλοποίησε και τις παρεμβάσεις που έκανε, θα προβάλλει φωτογραφίες από τις προηγούμενες εκδηλώσεις και βέβαια θα προσφέρει, στους φίλους και γνωστούς που θα τον επισκεφθούν, παραδοσιακά κτηνοτροφικά προϊόντα από τους κτηνοτρόφους της Αττικής, όπως κρέμες, τυριά, μυζήθρες, τυροκαυτερή και άλλα παραδοσιακά εδέσματα.

Σκοπός του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής είναι μεταξύ άλλων:

  • Η ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών γύρω από τον κλάδο της κτηνοτροφίας που καλύπτει ολόκληρο το φάσμα της παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας των κτηνοτροφικών προϊόντων, καταναλωτικών αγαθών, της παραγωγής, της προμήθειας εφοδίων, της κατασκευής και προμήθειας των μέσων κτηνοτροφικής παραγωγής και της παροχής υπηρεσιών.
  • Η ανάπτυξη της αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ των μελών με την από κοινού επίλυση κοινών προβλημάτων.
  • Η καλλιέργεια σχέσεων του Συλλόγου και των μελών του με παρεμφερείς Συλλόγους και μέλη τους του εσωτερικού και του εξωτερικού, και η συνεργασία τους στον κοινό σκοπό.
  • Η ενημέρωση και πληροφόρηση των μελών σχετικά με τα δικαιώματα (επαγγελματικά, συνταξιοδοτικά, μοριοδότηση).

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής βοηθά τα μέλη του να συστήσουν δικά τους εργαλεία (συνεταιρισμούς, συνεταιριστικές επιχειρήσεις και εταιρείες) για να ανταπεξέλθουν καλύτερα στην κάλυψη των αναγκών τους.

Η επιδίωξη της επίτευξης του σκοπού του συλλόγου γίνεται με κάθε πρόσφορο νόμιμο μέσο, κυρίως με διαλέξεις, μελέτες, δημοσιεύσεις, κυκλοφορία ενημερωτικών δελτίων, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών, παραστάσεις στις αρχές, Υπηρεσίες, Δικαστήρια, παρακολούθηση σεμιναρίων, εορταστικές εκδηλώσεις, ενεργώντας συνεργασίες με ευρύτερες ενώσεις, τοπικές ή κρατικές αρχές για την προώθηση των συμφερόντων των μελών κλπ.

You might also like