Η 6η MEAT & GRILL DAYS υποδέχεται σε λίγες μέρες όλο τον κόσμο των κλάδων κρέατος & μαζικής εστίασης

 

Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη του μεγαλύτερου εκθεσιακού γεγονότος που είναι εστιασμένο στους τομείς του κρέατος και των προϊόντων του καθώς και στη μαζική εστίαση. Το προσεχές Σάββατο 10 Νοεμβρίου η 6η MEAT & GRILL DAYS ξεκινά και ανοίγει τις πύλες της προς όλους τους επαγγελματίες του χώρου, σε όλους εσάς που επιδιώκετε την ανάπτυξη, άνοδο και εξέλιξη των επιχειρήσεών σας.

Από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2018 το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα Αττικής θα είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί σε μια διοργάνωση που στόχο έχει να αναδείξει και να προωθήσει τους νέους παραγωγούς, τα ζωικά προϊόντα του τόπου μας, τις λύσεις εξοπλισμού για τις επιχειρήσεις και να δημιουργήσει τις εμπορικές ευκαιρίες που θα στηρίξουν τους επαγγελματίες που παράγουν, επεξεργάζονται και προσφέρουν τα προϊόντα κρέατος στη λιανική πώληση και στη μαζική εστίαση.

Η 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018 είναι φέτος διευρυμένη σε θεματολογία και προϊόντα, έχει νέο σχεδιασμό, νέες ενότητες και πολλές διεθνείς συμμετοχές.

Οι 220 εκθέτες που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση είναι κυρίως ελληνικές εταιρείες, ενώ σημαντικές είναι και οι συμμετοχές εταιρειών από τις χώρες των Βαλκανίων και την Κύπρο. Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία των Περιφερειών της χώρας μας που μέσω της συμμετοχής τους θα αναδείξουν τους παραγωγούς της Ελλάδας και τα τοπικά προϊόντα τους.

Αξιόλογες παράλληλες εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS όπως κάθε χρόνο, θα διεξαχθούν πλήθος διαγωνισμών, επιδείξεων, σεμιναρίων, ημερίδων και συνεδρίων για τα επίκαιρα θέματα που αφορούν στον τομέα του κρέατος και της μαζικής εστίασης.

Επιγραμματικά οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι οι εξής:

  • 6η Αξιολόγηση Προϊόντων Κρέατος & Κρεατοσκευασμάτων
  • Ημερίδα της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος / ΕΔΟΚ με θέμα: «Το κρέας, η διατροφική του αξία και η θέση του στη σύγχρονη κοινωνία»
  • Επίδειξη διαχείρισης κρέατος από τους Έλληνες Κρεοτέχνες
  • 1η Πανελλήνια συνάντηση Ελλήνων Κρεοτεχνών
  • 5ος διαγωνισμός Κρεοπωλών Ελλάδος
  • Ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων / ΠΕΤΕΤ με θέμα: «Νέες προσεγγίσεις στην τεχνολογία αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων»
  • Ημερίδα Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών / ΠΟΚΚ με θέμα: «Οι τάσεις του κρέατος στην Ευρώπη»
  • Παρουσίαση έρευνας της o.mind Creatives & Optilog Advisory Services για την Διαχείριση της Αλυσίδας Εφοδιασμού στον κλάδο Παραγωγής & Εμπορίας Προϊόντων Κρέατος
  • Η Hellenic Premium Meat παρουσιάζει ιδιαίτερα είδη κρέατος από επιλεγμένες φάρμες
  • Παρουσίαση των κρητικών προϊόντων Κρουσαλίδικο και γευστική δοκιμή

Μαζί με την 6η έκθεση  MEAT & GRILL DAYS θα πραγματοποιηθούν η 5η έκθεση γαλακτοκομίας και τυροκομίας DAIRY EXPO και η FROZEN FOOD, έκθεση η οποία εστιάζει στα food logistics, στη βιομηχανική ψύξη, στα κατεψυγμένα τρόφιμα, στη διαχείριση και διανομή τους.

Η τριπλή διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και υποστηρίζεται συνολικά από τους φορείς των κλάδων κρέατος και γάλακτος.

Η έκθεση έχει δημιουργηθεί με στόχο να καλύψει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία!

Σας περιμένουμε!

Μέρες & ‘Ωρες λειτουργίας

Σάββατο 10 Νοεμβρίου / 10:00 – 20:00

Κυριακή 11 Νοεμβρίου / 10:00 – 20:00

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου / 10:00 – 20:00

Τόπος διεξαγωγής

Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, Σπάτα Αττικής

Διοργάνωση: o.mind creatives

τηλ. 210 9010040, fax. 210 9010041

 

e mail: [email protected] , site: www.meatdays.gr, www.dairyexpo.gr, www.frozenfoodexpo.gr

 

 

 

You might also like