Συσπειρωμένη η ΠΟΚΚ καλωσόρισε τη νέα χρονιά και έθεσε νέους στόχους στη συνεδρίαση του 25μελούς Δ.Σ.

Ενωτικό κλίμα και σύμπνοια απόψεων χαρακτήρισε την πρώτη συνεδρίαση για το 2019 του 25μελούς διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιανουαρίου, στην αίθουσα της ΟΕΒΕΑ στην Αθήνα, με απαρτία.

Τα μέλη καλωσόρισαν τη νέα χρονιά με την κοπή της πίτας και την ευχή προς όλους για καλές δουλειές και συσπείρωση του κλάδου. Το φλουρί «έπεσε» στον β΄αντιπρόεδρο της ΠΟΚΚ κ. Μιχάλη Μαθιουδάκη.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το πώς κινήθηκαν τα κρεοπωλεία την εορταστική περίοδο, η αναγραφή προέλευσης στην ταμειακή μηχανή και η δημιουργία software της Ομοσπονδίας για τις ζυγιστικές-ταμειακές μηχανές με παράλληλη στήριξη της ΓΣΕΒΕΕ, η οικονομική κατάσταση της ΠΟΚΚ, η στάση που θα κρατήσουν απέναντι στην ΕΔΟΚ μετά την πρόσφατη αποχώρησή τους από αυτή, το κίνημα Vegan και οι επιπτώσεις του για τον κλάδο κ.α.

Μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε ότι το ετήσιο συνέδριο της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου, στην Ηγουμενίτσα μετά από πρόσκληση που έλαβε το Δ.Σ. από τον πρόεδρο του Συλλόγου Κρεοπωλών Ν. Θεσπρωτίας κ. Θοδωρή Γόγολο. Επιπρόσθετα αποφάσισαν η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. να πραγματοποιηθεί τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου σε επαρχιακή πόλη με επικρατέστερη τη Λάρισα.

Λεπτομερής παρουσίαση των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τη συνεδρίαση θα δημοσιευθεί στο τεύχος 90 του MEAT PLACE που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

 

You might also like