Το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης έκοψε τη βασιλόπιτα και το φλουρί «έπεσε» στους συνταξιούχους κρεοπώλες

Τη βασιλόπιτα της έκοψε η Διοίκηση του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου 2019 στα γραφεία του Σωματείου στην Κεντρική Κρεαταγορά Θεσσαλονίκης. Η κοπή της παραδοσιακής πίτας έγινε σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και της νομικής συμβούλου του Σωματείου κ. Τσιγιάννη Αικατερίνης.

Ο πρόεδρος κ. Κεσίδης Σάββας έκοψε, όπως κάθε χρόνο, τη βασιλόπιτα, ονομάτισε και μοίρασε τα κομμάτια. Το φλουρί έπεσε στους συνταξιούχους! Η Διοίκηση συνηθίζει να κόβει ένα κομμάτι της Βασιλόπιτας τιμής ένεκεν στους συνταξιούχους συναδέλφους κρεοπώλες και αυτοί ήταν οι φετινοί τυχεροί. Με αφορμή αυτή τη συγκυρία το Διοικητικό αποφάσισε και δεσμεύτηκε την ημέρα της Εορτής των Παμμέγιστων Ταξιαρχών, Προστατών των κρεοπωλών, 8 Νοεμβρίου 2019, να πραγματοποιηθεί τραπέζι για όλους τους συνταξιούχους του Σωματείου.

Εν συνεχεία, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη κλήρωση της λαχειοφόρου εορταστικής καμπάνιας που διεξήγαγε με επιτυχία αυτές τις γιορτές το Σωματείο για τα μέλη του. Για την εν λόγω κλήρωση παρευρέθηκε στο Συμβούλιο η νομική σύμβουλος του Σωματείου, η οποία με την παρουσία της εγγυήθηκε την άρτια διεξαγωγή και ακεραιότητα της διαδικασίας της κλήρωσης. Για λόγους διαφάνειας η κλήρωση βιντεοσκοπήθηκε.

Έπειτα ακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για το νέο έτος με τα θέματα της ημερησίας διάταξης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης εύχεται το 2019 να φέρει υγεία, ευτυχία και πρόοδο σε όλο τον κόσμο.

You might also like