Τις λύσεις PRISMA Win της Megasoft επέλεξε η αλυσίδα Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής D.Stergiou

Με 6 καταστήματα λιανικής σε Χαλάνδρι, Καματερό, Άνω Λιόσια, Περιστέρι, Αχαρναί και 2 παραγωγικές μονάδες, οι επιχειρηματίες Στεργίου Δημήτρης και Στεργίου Διονυσία επέλεξαν τις εφαρμογές PRISMA Win της Megasoft για να οργανώσουν σωστά και να ελέγχουν καθολικά όλους τους τομείς και τις δραστηριότητες της επιχείρησής τους.

Συγκεκριμένα, στα 6 καταστήματα της αλυσίδας D.Stergiou εγκαταστάθηκαν οι εφαρμογές PRISMA Win για το Retail και στα 2 πόστα (coffee corner & είδη αρτοποιίας). Οι πελάτες εξυπηρετούνται ταυτόχρονα και στα 2 σημεία πώλησης, οι αποδείξεις εκδίδονται με ταχύτητα και η ταμειακή κατάσταση ανά βάρδια είναι ξεκάθαρη στους επιχειρηματίες.

Στις 2 παραγωγικές μονάδες σε Θρακομακεδόνες και Άνω Λιόσια, όπου γίνεται η παραγωγή του συνόλου των προϊόντων και από όπου διανέμονται καθημερινά τα είδη στα επιμέρους καταστήματα-πρατήρια, χρησιμοποιείται η εφαρμογή PRISMA Win Maximum σε 3 θέσεις εργασίας. Από την εμπορική εφαρμογή παρακολουθείται όλο εμπορικό κύκλωμα (πελάτες, προμηθευτές, πρόβλεψη παραγγελιών, τιμολόγηση, στατιστικά και αναφορές κ.ά.).

Η αλυσίδα Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής D.Stergiou δίνει το νόστιμο και απολαυστικό στίγμα της σε πολλές περιοχές της Αττικής έχοντας κερδίσει το μεγάλο στοίχημα…την αγάπη και τη σταθερή προτίμηση ενός εντυπωσιακά μεγάλου αριθμού καταναλωτών. Με τις εφαρμογές PRISMA Win κέρδισε επιπλέον σε χρόνο και χρήμα αφού η αξιόπιστη και ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης της Megasoft αυτοματοποίησε τις διαδικασίας και συνέβαλε στην άψογη παρακολούθηση του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου λιανικών πωλήσεων όλων των καταστημάτων και των ταμείων τους. Παράλληλα, συνέβαλλε στον σχεδιασμό των επόμενων επιχειρηματικών βημάτων της επιχείρησης με ασφάλεια μέσω των πλούσιων στατιστικών αναφορών που προσφέρει στους επιχειρηματίες.

Την υλοποίηση του έργου, καθώς και όλη τη μηχανογραφική υποστήριξη του ομίλου ανέλαβε η Exabit, εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Megasoft AE

T: 210 3416900, M: 6936589563

Ε-mail: [email protected]

http://www.megasoft.gr

You might also like