Γενική Συνέλευση της Ένωσης Κρεοπωλών Αθηνών-Αττικής «Οι Ταξιάρχες»    

Η Ένωση Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθηνών-Αττικής, «Οι Ταξιάρχες», θα πραγματοποιήσουν την τακτική τους Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα της ΟΕΒΕΑ,  Αγ. Κων/νου 6, στον 6ος όροφο.

Με απόφαση του Δ.Σ. στις 6/2/19, η τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης (3η επαναληπτική, μετά τη ματαίωση της 1ης στις 27/3 και της 2ης στις 3/4, λόγω μη απαρτίας) θα έχει ως περιεχόμενο:

 1. Την εκλογή του Προεδρείου της Συνέλευσης, που θα θέσει σε έγκριση τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και θα διευθύνει τις εργασίες της (άρθρο 13 παρ. 6 καταστατικού).
 2. Τη διαβίβαση από την Εξελεγκτική Επιτροπή της έκθεσης που έκανε πάνω στα οικονομικά της προηγούμενης χρονιάς (2018).
 3. Τον οικονομικό απολογισμό του 2018, καθώς και τον προϋπολογισμό του 2019 που θα τεθεί προς έγκριση στη Συνέλευση.
 4. Ερωτήσεις-προτάσεις πάνω στα οικονομικά θέματα και λήψη αποφάσεων.
 5. Τον απολογισμό του έργου της Διοίκησης.
 6. Την απαλλαγή της Διοίκησης από τυχόν ευθύνες.

Ενώ, επιπλέον θέματα που θα συζητηθούν είναι:

 • Ενημέρωση για τις ταμειακές μηχανές
 • Ενημέρωση για  την εκπτωτική κάρτα cashback
 • Ενημέρωση για υπουργική απόφαση που ισχύει για αναγραφή πληροφοριών  σχετικά με την παρουσία ουσιών η προϊόντων που προκαλούν αλλεργίες ή δυσανεξίες σε μη προσυσκευασμένα τρόφιμα
 • Απόφαση για να επιλέξουμε σαν 1η Ομοσπονδία την ΟΕΒΕΑ.
 • Απόφαση  για διαγραφή μη ενεργών μελών (εκκαθάριση μητρώου)
 • Αγορά του Πάσχα

Λόγω των πολλών και σοβαρών θεμάτων που θα συζητηθούν, καθώς και των αποφάσεων που θα παρθούν, ο πρόεδρος και το ΔΣ της Ένωσης αναφέρουν χαρακτηριστικά στην πρόσκληση τους: «Συνάδελφε, το Σωματείο μας υπάρχει από το 1908, και παρ’ όλες τις αντιξοότητες, είναι ενεργό και δραστήριο μέχρι σήμερα.  Είναι υποχρέωση λοιπόν όλων μας, σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, να το διατηρήσουμε, με όπλα μας την αλληλεγγύη μεταξύ μας και την συμμετοχή μας».

You might also like