Επισκεφτείτε το περίπτερο C 11 (Αίθουσα 11.1) της MULTIVAC στη Διεθνή Έκθεση IFFA 2019

Στη Διεθνή Έκθεση IFFA 2019, η επιδερμική συσκευασία (skin) σε κενό MultiFresh™ θα είναι ένα από τα βασικά θέματα της παρουσίας της MULTIVAC.

Οι μηχανές συσκευασίας θερμοδιαμόρφωσης (thermoforming) και οι μηχανές συσκευασίας σε προδιαμορφωμένους περιέκτες (traysealers) MULTIVAC, παράγουν συσκευασίες skin MultiFresh™ υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα, και με απόλυτη ασφάλεια στην υγιεινή και τη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής των συσκευασμένων προϊόντων.

Οι επισκέπτες στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να δουν μηχανές συσκευασίας MULTIVAC, που παράγουν συσκευασίες MultiFresh™ από υλικά με βάση το χαρτί και τα οποία πληρούν τις σημερινές απαιτήσεις ανακύκλωσης.

Η MULTIVAC κατέχει πολυετή εμπειρία στην τεχνολογία επιδερμικής συσκευασίας (skin). Όλες οι μηχανές συσκευασίας MultiFresh™ καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις της αγοράς, όσο αφορά το μέγεθος της συσκευασίας, την παραγωγή και την αυτοματοποίηση της συσκευασίας προϊόντων κρέατος και λουκάνικου.

Η συσκευασία MultiFresh™ συνδυάζει λειτουργικά οφέλη με εξαιρετικό οπτικό αποτέλεσμα. Προστατεύει το προϊόν χωρίς να παραμορφώνει το σχήμα, ενώ το υψηλό επίπεδο διαφάνειας και η έντονη γυαλάδα καθιστούν το προϊόν ελκυστικό για τον καταναλωτή.

Στη Φρανκφούρτη, στην Αίθουσα 11.1 Περίπτερο C 11, η MULTIVAC θα παρουσιάσει την τεχνολογία MultiFresh™ σε μηχανές συσκευασίας θερμοδιαμόρφωσης τύπου R 105MF καθώς και σε μηχανές συσκευασίας σε προδιαμορφωμένους περιέκτες τύπου T 300H και T 800.

Η θερμοδιαμορφωτική μηχανή R 105MF αποτελεί την οικονομικότερη λύση για την παραγωγή συσκευασιών Skin MultiFresh™. Διαθέτει τον ίδιο τεχνικό εξοπλισμό με τα μεγάλα μοντέλα της σειράς και επιτρέπει, ακόμη και σε μικρές βιοτεχνίες, την παραγωγή υψηλής ποιότητας συσκευασιών. Στην IFFA, η μηχανή R 105MF θα παρουσιαστεί με μια καινοτόμο ιδέα συσκευασίας για την παραγωγή ανακυκλώσιμων συσκευασιών MultiFresh™ από υλικό με βάση τις ίνες χαρτιού, το οποίο διατίθεται στο εμπόριο με την επωνυμία PaperBoard. Ο τελικός χρήστης είναι σε θέση να διαχωρίσει την επένδυση του χαρτιού από το πλαστικό και στη συνέχεια να τα ανακυκλώσει.

Η μηχανή συσκευασίας σε προδιαμορφωμένους περιέκτες τύπου T 300H είναι αυτόματη, διαθέτει εύκολη αλλαγή καλουπιών και δέχεται συμβατικούς περιέκτες από ένα ευρύ φάσμα υλικών, καθώς και προκομμένα επίπεδα φύλλα. Στην IFFA, η μηχανή T 300H, θα παρουσιαστεί για την παραγωγή συσκευασιών προϊόντων κρέατος, σε γραμμή με μηχανή σήμανσης για την εφαρμογή διαφημιστικής ετικέτας στην συσκευασία.

Η μηχανή συσκευασίας σε προδιαμορφωμένους περιέκτες τύπου T 800 υψηλής παραγωγής, θα παρουσιαστεί στην έκθεση, σε συνδυασμό με την εξαιρετικά ευέλικτη μηχανή κοπής κρέατος τύπου GMS 520 για τη συσκευασίας φρέσκου κρέατος σε φέτες. Η μηχανή T 800 δέχεται μια μεγάλη γκάμα περιεκτών με προεξοχή προϊόντος έως και 100 mm, και είναι εφοδιασμένη με εσωτερικό σύστημα κοπής, έτσι ώστε τα παραγόμενα πακέτα skin να είναι ιδιαίτερα ελκυστικά. Αυτό μας βοηθά στο να έχουμε στο πακέτο οπή τύπου «eurolot», έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί στο σημείο πώλησης ως πακέτο που κρέμεται. Στην IFFA, η μηχανή T 800 θα παράγει πακέτα τεχνολογίας PaperBoard προκομμένων επίπεδων φύλλων.

Για περισσότερες πληροφορίες:

2106619621-2, 2310542491

www.multivac.gr

e-mail: [email protected]

You might also like