Το εναρκτήριο κοκτέιλ του Γαστρονομικού Φεστιβάλ Spain on your Plate στις 6 Ιουνίου

Το Οικονομικό και Εμπορικό Γραφείο της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα και το ξενοδοχείο Hilton Athens, σε συνεργασία με το Ισπανικό Ινστιτούτο Εξαγωγών και Επενδύσεων ICEX, θα πραγματοποιήσουν εναρκτήριο κοκτέιλ του Γαστρονομικού Φεστιβάλ Spain on your Plate:

  • Χώρος: Εστιατόριο “Βυζαντινό” Hilton Athens(Λεωφ. Βασ. Σοφίας 46)
  • Ημερομηνία και ώρα: Πέμπτη  6 Ιουνίου  στις 19:30

Το κοκτέιλ αυτό, όπου επίσης θα σερβιρισθούν ισπανικοί μεζέδες, θα αποτελέσει την εναρκτήρια εκδήλωση του Spain on your Plate, ενός φεστιβάλ που για 10 ημέρες θα δώσει την ευκαιρία γνωριμίας με την ισπανική γαστρονομία στην Ελλάδα, μέσα από ένα μενού ειδικά σχεδιασμένου για την περίπτωση, από δύο διάσημους προσκεκλημένους ισπανούς chefs.

Το μενού αυτό, που θα περιλαμβάνει live cooking, θα προσφέρεται αποκλειστικά στο εστιατόριο “Βυζαντινό” του Hilton Athens για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μεταξύ 7 και 16 Ιουνίου.

Η εκδήλωση  θα συνοδευτεί από γευσιγνωσίες κρασιών, masterclasses ισπανικής κουζίνας, που θα δοθούν από τους προσκεκλημένους μας chefs και εκδηλώσεις παραδοσιακών χορών και μουσικής.

Οι  προσκεκλημένοι ισπανοί  chefs, που θα ταξιδεύσουν στην Αθήνα ειδικά για αυτήν την εκδήλωση είναι ο Ager Urigüen, του εστιατορίου “Txokoa Gastrobar” και ο Álvaro Villasante, του εστιατορίου “Paprica”.

Η συμμετοχή είναι μόνο με προσκλήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Οικονομικό και Εμπορικό Γραφείο της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα (τηλ: 210 7248984, 210 7246980  / emailatenas@comercio.mineco.es )

 

You might also like