Brazilian BBQ Festival: Προβολή των ελληνικών αμνοεριφίων σε διεθνές επίπεδο

Με στόχο να προβάλει τα ελληνικά αμνοερίφια σε διεθνές επίπεδο και να καταξιώσει τη μοναδική γευστική υπεροχή που διαθέτει γενικότερα το ελληνικό κρέας, η πρόεδρος του World BBQ Association στην Ελλάδα, Μυρσίνη Λαμπράκη, συμμετείχε στο μεγαλύτερο Brazilian BBQ Festival της Μεσογείου, που έλαβε χώρα από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου στην Πορτογαλία.

Στην πόλη Paredes μέσα σε ένα καταπράσινο δημοτικό πάρκο, η Meat & Fire Chef και η ομάδα της, έψησαν ελληνικά κρέατα από προβατίνα και αρνί. Οι προβατίνες που επιλέχθηκαν ήταν από το Λυγουριό της Αργολίδας, τα αρνιά από την Φαιστό της Κρήτης και τα κάρβουνα από την Καλαμάτα.
Η Σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας, που όπως χαρακτηριστικά γράφει σε προσωπικό μήνυμα της «πίστεψαν από την πρώτη στιγμή στο όραμα μας να προωθήσουμε την ελληνική “Γαστρονομία της Πυράς” και το ελληνικό αμνοερίφιο σε διεθνείς διοργανώσεις».

You might also like