Μειώσεις των μισθωμάτων κατά 17% στον ΟΚΑΑ

Με μείωση κατά 17% του μισθώματος για όλες τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στο χώρο της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών, αλλά και με παροχή διευκολύνσεων σε όσους εξοφλήσουν τις οφειλές τους μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2012, προσπαθεί η διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικής Αγοράς Αθηνών να ανακουφίσει τις επιχειρήσεις στο Ρέντη.

Συγκεκριμένα τα μέτρα που αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΑΑ Α.Ε. περιλαμβάνουν:

  • Τη μείωση από 1-2-2012 κατά 17% των μισθωμάτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον ΟΚΑΑ, των εμπορικών καταστημάτων, των κυλικείων, των εστιατορίων και των Τραπεζών, καθώς επίσης του μισθώματος του τροχείου, πλην των πάσης φύσεως επιχειρήσεων που έχουν ήδη λάβει μειώσεις με προηγούμενες αποφάσεις του Δ.Σ. κατά το έτος 2011.
  • Τη μη επιβολή της αύξησης των μισθωμάτων για τις παραπάνω επιχειρήσεις κατά 3% για το έτος 2012.
  • Την παροχή επιπλέον κίνητρου έκπτωσης, κατά 8% στην περίπτωση προεξόφλησης έξι μηνιαίων μισθωμάτων, από τις επιχειρήσεις εμπορίας οπωρολαχανικών, κρεάτων (όπως ισχύει με προηγούμενη απόφαση), κυλικείων και ψητοπωλείων.
  • Την πριμοδότηση με έκπτωση 20% επί των οφειλών, σε όσους εξοφλήσουν εφάπαξ μέχρι τις 18/2/2012, με καταβολή μετρητών, το σύνολο των οφειλών τους, που έχουν συσσωρευτεί έως και τις 30/09/2011. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο μέτρο δεν θα μπορέσει να επαναληφθεί για τα επόμενα 2 έτη.

Banner 1 Article
» Δείτε όλα τα άρθρα στην κατηγορία: Ελλάδα
Δημοσκόπηση
Μετά τις άκαρπες διαβουλεύσεις υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στις επερχόμενες εκλογές προτίθεστε να ψηφίσετε το ίδιο κόμμα που ψηφίσατε και στις 6 Μαΐου;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΔΓ/ΔΑ

© 2012 meatplace.gr :: Λ. Bουλιαγμένης & Κάρπου 33, 11631 Αθήνα Τηλ. 210 9010040 Fax 210 9010041 e-mail: info@meatplace.gr