ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

MEAT DAY 2020

Διαδικτυακά: 9 Δεκεμβρίου, 11:00 με 18:00

 

11.00 – 11.15 ΕΝΑΡΞΗ – ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗ, CEO O.MIND CREATIVES κ. Θεόδωρο Δημητριάδη
Εισαγωγή στην Ενότητα από συντονιστή, Αρχισυντάκτη Meat Place κ. Πάνο Κατσαχνιά

11.15 – 13.00 ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ:
«Ενίσχυση και Ανάπτυξη του Κλάδου του Κρέατος: Ευκαιρία ή Υποχρέωση; – Οι Θεσμοί απαντούν»

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ – ΣΥΖΗΤΟΥΝ – ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΙ:

• Φωτεινή Αραμπατζή, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ)
• Απόστολος Αποστολάκος, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ)
• Παναγιώτης Χατζηνικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
• Λευτέρης Γίτσας, Πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (ΕΔΟΚ)
• Στυλιανός Σκαρίμπας, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ)
• Γιάννης Φασουλάς, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων (ΠΕΝΕΚΖΖΩ)
• Κωνσταντίνος Μουντζούρης, Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
• Ευδοκία Κρυσταλλίδου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια, Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

13.00 – 13.30 ΔΙΑΛΛΕΙΜΜΑ – ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

13:30 -15:30 ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ:
«Ασφάλεια, Ποιότητα και Υγιεινή στη «Μετά-Covid» Εποχή – Συμβουλές & Λύσεις από τους ειδικούς»

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ – ΣΥΖΗΤΟΥΝ – ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΟΙ:

• Κωνσταντίνα Ζορμπά, Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός, Υπεύθυνη Παραρτήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛΙΝΥΑΕ)
• Ιωσήφ Μπιζέλης, Καθηγητής Φυσιολογίας Παραγωγικών Ιδιοτήτων, Εργαστήριο Γενικής και Ειδικής Ζωοτεχνίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
• Βαγγέλης Οικονόμου, Επίκουρος Καθηγητής, Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζ.Π. και Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας, Κτηνιατρική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, Θεσσαλονίκης
• Ανθή Λάγιου, Κτηνίατρος MSc, Τμήμα Σφαγείων, Διεύθυνση Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας, Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής
Ανάπτυξης και Τροφίμων
• Χαράλαμπος Αγγελούδης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της TÜV AUSTRIA Hellas
• Βασίλης Θεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Virtuous Triad

15.30 – 16:00 ΔΙΑΛΛΕΙΜΜΑ – ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

16:00 με 18:00 TO ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
«Επίσημοι Έλεγχοι – Αρμόδιες Αρχές – Νομικό πλαίσιο για τα Σημεία Λιανικής Πώλησης – Απορίες, Ερωτήσεις & Απαντήσεις»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ:
• Νίκος Κασαλιάς, Κτηνίατρος, Μικροβιολόγος Τροφίμων της Kasalias Food Industry Consultants
• Πάνος Κατσαχνιάς, Αρχισυντάκτης Meat Place

ΠΑΡΕΜΒΑΊΝΟΥΝ ΘΈΤΟΝΤΑΣ ΕΡΩΤΉΜΑΤΑ ΟΙ:

1. Γιάννης Καλαμβόκης (Αθήνα)
2. Παναγιώτης Μουλκιώτης (Αθήνα)
3. Βαγγέλης Λύκος (Πειραιάς)
4. Γιώργος Μπατζακίδης (Ξάνθη)
5. Στάθης Ευσταθίου (Αλεξανδρούπολη)
6. Νίκος Μπαλαμπανίδης (Θεσσαλονίκη)
7. Κώστας Τσαούλης (Θεσσαλονίκη)
8. Μιχάλης Μονιούκας (Χίος)
9. Βασίλης Σταυρακόπουλος (Μύκονος)
10. Τσικάκης-Γιαννόπουλος (Σπάρτη-Τρίπολη-Καλαμάτα)
11. Φάνης Καμπούρης (Σέρρες)
12. Λευτέρης Ντουράκης (Ηράκλειο)
13. Κονταξής (Γιάννενα)
14. Γιάννης Παπαμάνος (Γιάννενα-Πρέβεζα-Λευκάδα)
15. Γιάννης Χατζηγρηγορίου (Λέρος)
16. Νίκος Κεχαγιάς (Καβάλα)
17. Θανάσης Στεργίδης
18. Βασίλης Παρίσης (Λάρισα)
19. Γιώργος Ανάγνου (Καμένα Βούρλα)
20. Αντώνης Χατζάκης (Θεσσαλονίκη)
21. Απόστολος Κουκουρλής (Αθήνα)
22. Στράτος Δρακούλης (Αθήνα)
23. Λεωνίδας Μαθιουλάκης (Χανιά)
24. Γιάννης Μαρτάκης (Αθήνα)
25. Διαλεχτή Παυλάκη (Σέρρες)
26. Γωγώ Κυλερτζή (Χαλκίδα)
27. Γιώργος Ρούσσης (Αθήνα)
28. Άρης Χατζηαγόρου (Θεσσαλονίκη)
29. Τάσος Σπυρόπουλος (Αθήνα)
30. Βασίλης Ντεληφιλιππίδης (Αθήνα)
31. Κώστας Ξύδας (ΑΒ)
32. Χρήστος Γρηγοριάδης (ΥΠΕΡ)
32. Κούλα Σεμερτζίδου (ΑΦΡΟΔΙΤΗ Α.Ε.Ε.)
34. Διαμαντής Χρυσόστομος (ΦΛΩΡΙΔΗΣ)

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα