fbpx

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΣΥΖΗΤΗΣΗ: (15:00 με 17:00)
«ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ»

15:00 – 15:05 Θεόδωρος Δημητριάδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της O.MIND CREATIVES – ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

15:05 – 15:10 Πάνος Κατσαχνιάς, Αρχισυντάκτης του περιοδικού MEAT PLACE. – ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

15:10 – 15:25 Αγγελική Οικονόμου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ) «Η Συμβολή της Ελληνικής Βιομηχανίας στην Υπεραξία του Κρέατος και οι Προοπτικές της»

15:25 – 15:40 Δρ. Ευαγγελία Σωσσίδου, Κτηνίατρος, Διευθύντρια Ερευνών στον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό-ΔΗΜΗΤΡΑ, Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών «Η Ευζωία των Παραγωγικών Ζώων: Πως συμβάλει στη δημιουργία Υπεραξίας του Κρέατος;»

15:40 – 15:55 Δρ. Ευδοκία Κρυσταλλίδου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια, Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής «Προστιθέμενη αξία σε Ελληνικές φυλές βοοειδών – Τα Παραδείγματα της Βραχυκερατικής και Κόκκινης Φυλής στα ορεινά της Ροδόπης»

15:55 – 16:10 Δημήτρης Μιχαηλίδης, Δημοσιογράφος «ΑΓΡΟΝΕΑ», Συνεργάτης του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής «Η Ποιότητα εδράζεται στην σωστή Εκτροφή»

16:10 -16:25 Βασίλης Μπούγιας, Γενικός Διευθυντής της MULTIVAC EXPORT HELLAS Μ. Ε.Π.Ε. «Τα Πλεονεκτήματα της Συσκευασίας»

16:25 – 16:55 Ερωτήσεις κοινού – Συζήτηση

16:55 – 17:00 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ – ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

17.00 – 17.30 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

 

 

2η ΣΥΖΗΤΗΣΗ: (17:30 με 19:30)
«ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ»

17:30 – 17:35 Πάνος Κατσαχνιάς, Αρχισυντάκτης του περιοδικού MEAT PLACE – ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

17:35 – 17:50 Γιάννης Χατζηγρηγορίου, Κρεοπώλης/Κρεοτέχνης, Πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών, Bovillage Ambassador «Η Τεχνογνωσία του Κρεοτέχνη: Παράγοντας/“Κλειδί επιτυχίας” για την Υπεραξία στο Κρέας»

17:50 – 18:05 Νίκος Φωτιάδης, Executive Chef, Πρόεδρος του Chefs’ Brigade Greece Slow food community «The Greek Meat the New Trend»

18:05 – 18:20 Νίκος Κασαλιάς, Κτηνίατρος, Μικροβιολόγος Τροφίμων της Kasalias Food Industry Consultants «Υγρή & Ξηρή Ωρίμανση, Μύθοι και Πραγματικότητα»

18:20 – 18:35 Δημήτρης Γκινοσάτης, Group Business Development Director, Μέλος Δ.Σ. της FLEXOPACK Α.Ε. «Προστιθέμενη αξία στο Κρέας μέσω της Συσκευασίας»

18:35 – 18:50 Γιώργος Κακαβάς, Γενικός Διευθυντής της BizTEC Ε.Π.Ε.
«Η Πληροφορική βασικό Εργαλείο για την Ανάπτυξη των επιχειρήσεων Κρέατος»

18:50 – 19:05 Ιωάννης Αμβροσιάδης, τ. Καθηγητής Κτηνιατρικής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) «Πως η Ελληνική Παράδοση δίνει Υπεραξία στο Κρέας»

19:05 – 19:25 Ερωτήσεις κοινού – Συζήτηση

19:25 – 19:30 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ – ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΗΜΕΡΑΣ