ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

9-10 Δεκεμβρίου 2020 – MEAT/ DAIRY DAY 

Το Ψηφιακό Πολυθεματικό Event

Σε ψηφιακή μορφή θα πραγματοποιηθούν φέτος και για πρώτη φορά μια σειρά από εκδηλώσεις που παραδοσιακά λαμβάνουν χώρα στις εκθέσεις DAIRY EXPO και MEAT & GRILL DAYS. Η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES ανταποκρίθηκε άμεσα στη νέα πραγματικότητα που δημιούργησε η πανδημία, και κάνοντας χρήση της τεχνολογίας, προετοιμάζει ένα διαδικτυακό event που θα εξασφαλίσει υψηλού επιπέδου εμπειρία για τους ομιλητές, τους χορηγούς και το κοινό, σε ασφαλείς συνθήκες συμμετοχής.

Με κύριο σκοπό τη διασύνδεση της αγοράς για ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, αλλά και τη γενικότερη ενεργοποίηση του επιχειρείν, το 2ήμερο αυτό event θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Athens Marriott Hotel μέσω Live Streaming, ώστε να μην στερηθεί κανείς τη γνώση και την επικοινωνία με επαγγελματίες και ειδικούς της αγοράς της γαλακτοκομίας και του κρέατος.

Ένα από τα βασικά δρώμενα του 2ημέρου θα είναι οι ημερίδες για την αγορά της γαλακτοκομίας και του κρέατος. Μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα “EVENTORA” , ο σύνεδρος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά τις ομιλίες, να θέσει ερωτήματα, να συμμετέχει σε ψηφοφορίες, να περιηγηθεί στα ψηφιακά stands των χορηγών, και να συνομιλήσει ζωντανά με τους άλλους συνέδρους που συμμετέχουν.

Οι θεματικές θα είναι όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρες και θα αφορούν «φλέγοντα» ζητήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας και τη θέση της Πολιτείας σε αυτή, την κτηνοτροφία, τις νέες τεχνολογίες στη βιομηχανία τροφίμων , καθώς και την ανταλλαγή απόψεων από τους επαγγελματίες της λιανικής τροφίμων.

Παράλληλα με τις ημερίδες, θα πραγματοποιείται σε άλλη αίθουσα του ξενοδοχείου η οργανοληπτική αξιολόγηση τυροκομικών προϊόντων και αλλαντικών, με ζωντανή σύνδεση από τα τραπέζια των αξιολογητών και σχολιασμό από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου.

Με την εμπειρία της ομάδας της O.MIND CREATIVES και τους συνεργάτες των περιοδικών MEAT PLACE και DAIRY NEWS, θα διεξαχθεί ένα πρωτοποριακό event με προστιθέμενη αξία για τους επαγγελματίες των κλάδων της γαλακτοκομίας, της τυροκομίας και του κρέατος που θα το παρακολουθήσουν, και εργάζονται ώστε να ευημερήσουν οι επιχειρήσεις τους σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Πατήστε ΕΔΩ για να κάνετε εγγραφή.

Διοργάνωση OMIND CREATIVES

Πληροφορίες 210. 9010040