Το περιοδικό της ελληνικής αγοράς κρέατος

Το MEAT PLACE είναι το μηνιαίο περιοδικό της αγοράς κρέατος, πουλερικών και σκευασμάτων.

Αποστέλλεται σε όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο κρέατος, στο σύνολο της ελληνικής αγοράς. Ο κύκλος του αναγνωστικού του κοινού απλώνεται σε μια ευρεία γκάμα της αγοράς:

  • Αντιπρόσωποι, εισαγωγείς, έμποροι κρέατος, πουλερικών, ζώντων ζώων.
  • Λιανικό εμπόριο: κρεοπωλεία, αλυσίδες super market.
  • Παραγωγή:κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες.
  • Βιομηχανία: σφαγεία, εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος, πουλερικών κι σκευασμάτων, αλλαντοβιομηχανίες.
  • Εταιρείες αποθήκευσης και διανομής / ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα.
  • Εταιρείες του κλάδου HO-RE-CA (τμήματα εφοδιασμού σε προϊόντα κρέατος και πουλερικών).
  • Παραγωγή και εμπορία ειδικού εξοπλισμού:σφαγειοτεχνικός εξοπλιμός, μηχανήματα επεξεργασία κρέατος και πουλερικών, μηχανήματα κτηνοτροφικού και πτηνοτροφικού εξοπλισμού.
  • Βιομηχανία και εμπορία ψυτκικών συσκευών.
  • Επιχειρήσεις επαγγελαμτικού εξοπλισμού καταστημάττων.
  • Επιχειρήσεις εισαγωγής και εμπορίας επαγγελαμτικών οχημάτψν, επιχειρήσεις μετασκευής επαγγελματικών οχημάτων.
  • Εταιρείες πιστοποίησης, καθαρισμού και απολύμανσης, ειδικών συμβούλων.
  • Επιστήμονες και επιστημονικοί φορείς (κτηνίατροι, γεωπόνοι, τεχνολόγοι τροφίμων κ.ά).
  • Δημόσιοι φορείς ελέγχου και εποπτείας της αγοράς τροφίμων (ΕΦΕΤ. Διευθύνσεις Κτηνιατρικής, Διευθύνσεις Εμπορίου κ.ά.).
  • Εκπαιδευτικοί φορείς που σχετίζονται με την αγορά κρέατος (κτηνιατρικές και γεωπονικές σχολές, σχολές τεχνολόγων τροφίμων, σχολές επαγγελμάτων κρέατος).
You might also like