Το περιοδικό της ελληνικής αγοράς κρέατος
Το MEAT PLACE είναι το μηνιαίο περιοδικό της αγοράς κρέατος, πουλερικών και σκευασμάτων.
Αποστέλλεται σε όσους δραστηριοποιούνται στον κλάδο κρέατος, στο σύνολο της ελληνικής αγοράς. Ο κύκλος του αναγνωστικού του κοινού απλώνεται σε μια ευρεία γκάμα της αγοράς:
- Αντιπρόσωποι, εισαγωγείς, έμποροι κρέατος, πουλερικών, ζώντων ζώων.
- Λιανικό εμπόριο: κρεοπωλεία, αλυσίδες super market.
- Παραγωγή:κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες.
- Βιομηχανία: σφαγεία, εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος, πουλερικών κι σκευασμάτων, αλλαντοβιομηχανίες.
- Εταιρείες αποθήκευσης και διανομής / ψυχρή εφοδιαστική αλυσίδα.
- Εταιρείες του κλάδου HO-RE-CA (τμήματα εφοδιασμού σε προϊόντα κρέατος και πουλερικών).
- Παραγωγή και εμπορία ειδικού εξοπλισμού:σφαγειοτεχνικός εξοπλιμός, μηχανήματα επεξεργασία κρέατος και πουλερικών, μηχανήματα κτηνοτροφικού και πτηνοτροφικού εξοπλισμού.
- Βιομηχανία και εμπορία ψυτκικών συσκευών.
- Επιχειρήσεις επαγγελαμτικού εξοπλισμού καταστημάττων.
- Επιχειρήσεις εισαγωγής και εμπορίας επαγγελαμτικών οχημάτψν, επιχειρήσεις μετασκευής επαγγελματικών οχημάτων.
- Εταιρείες πιστοποίησης, καθαρισμού και απολύμανσης, ειδικών συμβούλων.
- Επιστήμονες και επιστημονικοί φορείς (κτηνίατροι, γεωπόνοι, τεχνολόγοι τροφίμων κ.ά).
- Δημόσιοι φορείς ελέγχου και εποπτείας της αγοράς τροφίμων (ΕΦΕΤ. Διευθύνσεις Κτηνιατρικής, Διευθύνσεις Εμπορίου κ.ά.).
- Εκπαιδευτικοί φορείς που σχετίζονται με την αγορά κρέατος (κτηνιατρικές και γεωπονικές σχολές, σχολές τεχνολόγων τροφίμων, σχολές επαγγελμάτων κρέατος).