Ανανέωσε τη συνεργασία της με την Kraft η Foodlink

Δραστηριοποιούμενη με επιτυχία στο χώρο των Third Party Logistics η εταιρεία Foodlink ανακοινώνει ότι ανανέωσε τη συνεργασία της με την Kraft για μια επιπλέον πενταετία. Η εν λόγω συνεργασία είναι η μακροβιότερη (12ετής) και μια από τις σημαντικότερες για την εταιρεία, που αναλαμβάνει την αποθήκευση και διανομή προϊόντων για τους συνεργάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που διεξήχθη το α’ εξάμηνο του 2011, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με στόχο να εξεύρει η Kraft, μαζί πλέον με την Cadbury, τους στρατηγικούς της συνεργάτες για τα επόμενα χρόνια, η Foodlink πέτυχε να επιλεγεί και όπως λένε τα στελέχη της εταιρείας, «αυτό οφείλεται στις ανταγωνιστικές τιμές τις οποίες προσφέρει καθώς και στην αποδεδειγμένη ποιότητα υπηρεσιών που παρέχει. Η Foodlink διατηρεί σταθερά τις βάσεις της που δεν είναι άλλες από τις θεμελιώδεις και σημαντικές συνεργασίες, που με το πέρασμα του χρόνου ωριμάζουν και εξελίσσονται».

Η Foodlink ανέλαβε πλέον την πανελλαδική εξυπηρέτηση των προϊόντων της Kraft και της Cadbury (προϊόντα ambient, συντήρησης και ψύξης), ενώ από τον Οκτώβριο διαχειρίζεται μέρος της διεθνούς μεταφοράς της Kraft μέσω της θυγατρικής της Velostrans.

You might also like