Γραμμή παραπόνων και από τον ΟΚΑΑ

Νέα κοινωνική δράση αναλαμβάνει ο Οργανισμός Κεντρικής Αγοράς Αθηνών (ΟΚΑΑ) Α.Ε. για την προστασία του καταναλωτή και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς τροφίμων.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Οργανισμός, "ύστερα από την επιτυχία του κοινωνικού παντοπωλείου της Κεντρικής Αγοράς, το οποίο, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εμπόρων, μοίρασε δεκάδες τόνους νωπών οπωροκηπευτικών φρούτων και κρεάτων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ιδρύματα, καθώς και του ανοίγματος προς τους καταναλωτές με τη δυνατότητα αγοράς οπωροκηπευτικών σε τιμές χονδρικής, ο Οργανισμός εγκαινιάζει και τη γραμμή διαμαρτυρίας για την ποιότητα και την ασφαλή διακίνηση των τροφίμων".

Έτσι, με ένα απλό mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] οι καταναλωτές και οι λιανοπωλητές θα μπορούν να στέλνουν τα παράπονα, αλλά και τις υποδείξεις τους για την ποιότητα των αγαθών που έχουν προμηθευτεί, τόσο από τους χώρους της Κεντρικής Αγοράς (Λαχαναγορά, Κρεαταγορά), όσο και για τα αλιεύματα που έχουν αγοραστεί από τις ιχθυόσκαλες όλης της χώρας. Στην ίδια διεύθυνση, θα μπορούν να απευθύνονται οι συναλλασσόμενοι προκειμένου να στηλιτεύσουν οποιεσδήποτε προβληματικές συμπεριφορές σε όλο το φάσμα της αγοράς τροφίμων που διέρχονται από την Κ.Α.Α. και τις ιχθυόσκαλες. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού θα ερευνήσουν άμεσα τα παράπονα ή τις καταγγελίες και σε μικρό χρονικό διάστημα θα απαντήσουν υπεύθυνα και τεκμηριωμένα.

You might also like