Ο δρόμος της ανάκαμψης περνά από τα Meat Days 2012

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι προετοιμασίες για το μεγάλο γεγονός της χρονιάς στο χώρο του κρέατος. Ο λόγος φυσικά για τα Meat Days 2012, που επί ένα τριήμερο (23-24-25 Ιουνίου) σκοπεύουν να αναδείξουν όλες τις πλευρές της συγκεκριμένης αγοράς, τις εξελίξεις, τις τεχνολογίες, τις επιχειρήσεις, τους ανθρώπους. Τα Meat Days διοργανώνονται για πρώτη φορά στη χώρα μας, δεν έχουν σχέση με άλλες απόπειρες του παρελθόντος και φιλοδοξούν να δώσουν βήμα στο επιστημονικό δυναμικό, στα στελέχη των επιχειρήσεων του κλάδου, στους επαγγελματίες της αγοράς, αλλά και στον απλό καταναλωτή, για τον οποίο η γνώση του προϊόντος είναι δύναμη επιλογής.

Αυτή η φιλοδοξία θα περάσει μέσα από τα τρία παράλληλα γεγονότα που προγραμματίζονται: το καθαρά εκθεσιακό μέρος, το επιστημονικό συνέδριο, και το φεστιβάλ κρέατος όπου και αναμένεται να συρρεύσουν χιλιάδες καταναλωτές για μια μεγάλη γιορτή με γευσιγνωσίες, διαγωνισμούς, συναυλίες.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί στο τηλ. 210.9010040 με τη διοργανώτρια εταιρεία O’mind Creatives και το μοναδικό στον κλάδο περιοδικό Meat Place, για περαιτέρω λεπτομέρειες και εκδήλωση ενδιαφέροντος. Ειδικά φέτος, σε μια δύσκολη συγκυρία, η συμμετοχή στα Meat Days 2012 μπορεί να αποδειχτεί σοφή κίνηση για κάθε επιχείρηση η οποία αναζητά το δρόμο που την ενώνει με την αγορά του κρέατος και το καταναλωτικό κοινό.

You might also like