Έμποροι και κρεοπώλες στον ΕΦΕΤ για την πασχαλινή αγορά

Συνάντηση με στόχο την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς την περίοδο του Πάσχα, θα έχουν αύριο Τρίτη 3 Απριλίου το πρωί παράγοντες της αγοράς κρέατος στην Αττική, με τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ Γιάννη Μίχα.

Στη συνάντηση θα πάρουν μέρος πιο συγκεκριμένα εκπρόσωποι της Ένωσης Κρεοπωλών Βαρβακείου Αγοράς, της Ένωσης Εμπόρων Κρέατος Αθήνας, του Συλλόγου Κρεοπωλών Πειραιά και της Ένωσης Παραδοσιακών Κρεοπωλών Αθήνας και Αττικής.

Σκοπός είναι η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ώστε η αγορά να είναι ποιοτική και ασφαλής τις ημέρες των γιορτών. Στόχος του ΕΦΕΤ είναι η προστασία των καταναλωτών διασφαλίζοντας την ποιότητα των τροφίμων με καθημερινούς εντατικούς ελέγχους και η στήριξη των υγιώς σκεπτόμενων επαγγελματιών που υφίστανται και αυτοί τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την αγορά στο σύνολό της.

Όπως ανακοινώνει ο ΕΦΕΤ, επιζητεί «τη συνεργασία των επαγγελματιών από τους οποίους ζητεί να τηρούν τη νομοθεσία και να εφαρμόζουν τις υγειονομικές διατάξεις. Σε κάθε περίπτωση, οι έλεγχοι των επιθεωρητών πρόκειται να εντατικοποιηθούν».

You might also like