Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τα Meat Days

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για το κορυφαίο γεγονός του κρέατος. Επιχειρήσεις κρέατος, πουλερικών, σκευασμάτων, εταιρείες εξοπλισμού και υπηρεσιών λαμβάνουν τη θέση τους στην πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια προβολής ενός κλάδου που παρουσιάζει αξιόλογες επιδόσεις παρά την κρίση.

Στις 29, 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου αναμένεται μια μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων από επιχειρήσεις, επαγγελματίες, επιστήμονες ώστε τα Meat Days 2012 να αποτελέσουν την έναρξη μιας νέας δραστηριότητας που θα αναδείξει τον τομέα του κρέατος και των προϊόντων του σε θέση ανάλογη με τη δυναμική των δεκάδων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο.

Μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ των μεταποιητικών επιχειρήσεων συναντά η πρωτοβουλία για την 1η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με βάση το Κρέας και Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων, που θα γίνει στη διάρκεια των Meat Days.

Επίσης σοβαρό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Συνέδριο, το οποίο θα διεξάγεται παράλληλα με τις τρεις ημέρες της έκθεσης και έχει συγκεντρώσει επιστήμονες από όλα τα γνωστικά αντικείμενα.

Οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν μέρος σε κάποια από τις δραστηριότητες που θα διεξαχθούν στο τριήμερο των Meat Days, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 210 9010040.

You might also like