Επιστημονικό γεγονός το Συνέδριο Meat Days

Μεγάλο επιστημονικό γεγονός για τον κλάδο του κρέατος θα αποτελέσει το τριήμερο Πανελλήνιο Συνέδριο Το Κρέας και Τα Προϊόντα του που θα διεξαχθεί παράλληλα με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του Meat Days 2012. Με περισσότερες από 70 επιστημονικές εργασίες και παρουσιάσεις το συνέδριο αναμένεται να εξελιχθεί σε σταθμό για την εμφάνιση του κλάδου.

Να θυμίσουμε ότι τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας και του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου. Οι θεματικές του ενότητες περιλαμβάνουν την πρωτογενή παραγωγή (ζωοτροφές, ποιότητα παραγωγής, δημόσια υγεία), την διατροφή, την διαχείριση ασφάλειας και ποιότητας, την ιχνηλασιμότητα, επισήμανση, ανάκληση και απόσυρση, τεχνολογίες αιχμής για τον έλεγχο και τη βελτίωση της ποιότητας και ασφάλειας του κρέατος, το νομοθετικό πλαίσιο και τους επίσημους ελέγχους, τον έλεγχο κρέατος και των προϊόντων του στις ένοπλες δυνάμεις και χρήσιμα συμπεράσματα για την παραγωγική βιομηχανία, την υγιεινή, ασφάλεια και ποιότητα.

Το δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες του Συνεδρίου ανέρχεται σε 70 € (προεγγραφή και ομαδική εγγραφή: 50 €, φοιτητές: 20 €) και περιλαμβάνει παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος, είσοδο στην εμπορική έκθεση, βεβαίωση συμμετοχής. Επίσης οι σύνεδροι θα παραλάβουν τα πλήρη πρακτικά των εργασιών του συνεδρίου.

Βρείτε αναλυτικότερο πρόγραμμα και τη φόρμα συμμετοχής στο www.meatdays.gr, ή τηλεφωνήστε στο τηλ. 210 9010040.

You might also like