Ξεκίνησαν και συνεχίζονται με επιτυχία τα Meat Days 2012

Με μεγάλη επιτυχία κύλησε η πρώτη ημέρα των Meat Days 2012. Εκατοντάδες εμπορικών επισκεπτών παραβρέθηκαν από το πρωί του Σαββάτου, σηματοδοτώντας με την παρουσία τους την απήχηση που βρήκε το γεγονός στην αγορά του κρέατος.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με βάση το Κρέας και Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων, η οποία συγκέντρωσε πλήθος δειγμάτων και επιχειρήσεων. Δεκάδες αξιολογητές εξέτασαν, δοκίμασαν, έκριναν προϊόντα της ελληνικής βιομηχανίας και βιοτεχνίας σε μια πρωτότυπη και ελπιδοφόρα διαδικασία για την προώθηση του ελληνικού παρασκευάσματος. Η Αξιολόγηση φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ένας νέος θεσμός στην ελληνική αγορά προϊόντων και σκευασμάτων κρέατος.

Με μεγάλη προσέλευση ξεκίνησαν οι εργασίες του Πανελλήνιου Συνέδριου Το Κρέας και τα Προϊόντα του «Από το Στάβλο στο Πιάτο». Η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με περισσότερες από είκοσι παρουσιάσεις για την πρωτογενή παραγωγή (ζωοτροφές, ποιότητα, δημόσια υγεία) και τη διατροφή και περισσότερους από 100 συνέδρους.

Η αυλαία έπεσε με πολύ μουσική και γευστικές προσφορές. Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται αύριο με αρκετά γεγονότα.

Αρκετό ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσει η συζήτηση στρογγυλής τράπεζας για τη διαχείριση της πρωτογενούς παραγωγής ελληνικού κρέατος, ενώ το συνέδριο θα συνεχιστεί με περισσότερες από 25 επιστημονικές εργασίες.

You might also like