Συλλογή τροφίμων και ειδών ρουχισμού για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας σε συνεργασία με το τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη ρουχισμού για να προσφερθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Η συλλογή ξεκίνησε από την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 και θα συνεχιστεί έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012, όπου και θα παραδοθούν τα προσφερόμενα αγαθά στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Άρτα.

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας καλεί όλους τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και τους πελάτες της επιχείρησης, καθώς επίσης και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην δράση αυτή, να προσφέρουν: τρόφιμα μακράς διαρκείας (όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι, λάδι, κονσέρβες, κ.α.), ρουχισμό (για ενήλικες και παιδιά), σχολικά είδη και κλινοσκεπάσματα, για τη στήριξη οικονομικά ανήμπορων συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη της υποστήριξης και της βοήθειάς μας στις δύσκολες αυτές μέρες.

Τα είδη που θα προσφερθούν πρέπει να είναι καθαρά, σιδερωμένα, μέσα σε σακούλες, έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας. Το σημείο συγκέντρωσης βοηθημάτων είναι τα γραφεία του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, 8ο χλμ Άρτας-Γαβριάς, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8π.μ. – 3μ.μ. Κατόπιν συνεννόησης η παραλαβή μπορεί να γίνεται από τον χώρο όσων επιθυμούν να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία.

You might also like