Μεγάλη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Χοιροτρόφων

Με επιτυχία στέφθηκε το πανελλήνιο συνέδριο της Νέας Ομοσπονδίας Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδος που έλαβε χώρα στα Τρίκαλα την Τρίτη 4 Δεκέμβρη 2012. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη καθώς συζητήθηκαν φλέγοντα θέματα που αφορούν τα μέλη της Ομοσπονδίας.

Μάλιστα το συνέδριο τίμησε με την παρουσία του ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο οποίος άκουσε με προσοχή τα αιτήματα της Ομοσπονδίας και έδωσε απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα που τέθηκαν τόσο από το προεδρείο αλλά και από τους παρευρισκόμενους.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χοιροτροφικών Συλλόγων Ελλάδος κ. Ιωάννης Μπούρας μιλώντας στο περιοδικό Meat Place ανέφερε ότι προκάλεσε εντύπωση η μεγάλη προσέλευση του κόσμου από όλη την Ελλάδα, ένδειξη της αγωνίας του για τις εξελίξεις και της προσδοκίας που γεννά η ίδρυση του νέου φορέα.

Συμμετείχαν, όπως είπε, και συνάδελφοι που πρώτη φορά προσέρχονταν σε συγκεντρώσεις του κλάδου. Στο συνέδριο έγινε και η επίσημη παρουσίαση της ιστοσελίδας της νέας Ομοσπονδίας (Pigfarmer.gr)

. Όπως ανέφερε ο κ. Μπούρας, η Ομοσπονδία προσδοκεί το site αυτό να γίνει σημείο αναφοράς του κλάδου, διαμορφώνοντας προτάσεις και προγραμματίζοντας μελλοντικές πρωτοβουλίες.

You might also like