Το Meat place στηρίζει την αγορά κρέατος

Κοντά στους επαγγελματίες που εμπλέκονται στην αγορά κρέατος θα βρεθεί το περιοδικό Meat Place αποδεικνύοντας και στην πράξη ότι αποτελεί εργαλείο ενημέρωσης για χιλιάδες ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο αυτό της οικονομίας μας.

Μετά από παρότρυνση τοπικών φορέων, παραγωγών και κρεοπωλών το Meat Place πήρε την πρωτοβουλία και διοργανώνει σε κάθε περιφέρεια της χώρας μας μια σειρά ημερίδων που στοχεύουν στην ενδελεχή ενημέρωση των Ελλήνων επαγγελματιών πάνω σε μείζονα θέματα που τους αφορούν άμεσα και δίνουν προοπτικές δυναμικής ανάπτυξης στις επιχειρήσεις τους και γενικότερα στον κλάδο του κρέατος.

Οι ενημερωτικές ημερίδες απευθύνονται σε κρεοπωλεία, βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος, παραγωγούς και τοπικούς παράγοντες. Η θεματολογία των ημερίδων θα διαμορφώνεται κάθε φορά ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε τοπικής κοινωνίας ώστε να αναζητηθούν ευέλικτες και συμφέρουσες λύσεις στα καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του χώρου.

Οι ημερίδες που διοργανώνει το περιοδικό Meat Place θα υλοποιηθούν με την ενεργή συμμετοχή των τοπικών φορέων, των Επιμελητηρίων, των Ενώσεων Κρεοπωλών, των παραγωγών των επιστημόνων και των εταιριών συμβούλων. Άλλωστε ο στόχος είναι κοινός και αποσκοπεί στην υποστήριξη και στη δημιουργία μιας αισιόδοξης προοπτικής για την αγορά του κρέατος. Η θεματολογία των ενημερωτικών ημερίδων θα είναι:

  • Νέές Υγειονομικές και Αγορανομικές Διατάξεις
  • Νέος Κώδικας Τροφίμων
  • Επενδυτικά Προγράμματα
  • Επεξεργασία – Συσκευασία – Ζύγιση
  • Τεχνολογίες – Μηχανοργάνωση
  • Ψύξη – Συντήρηση

Το πρόγραμμα διεξαγωγής των ενημερωτικών ημερίδων του Meat Place έχει διαμορφωθεί ως εξής: Ξάνθη 20 Ιανουαρίου, Τρίπολη 17 Φεβρουαρίου, Θεσσαλονίκη 10 Μαρτίου (Έκθεση Detrop), Ιωάννινα 19 Μαΐου, Κοζάνη 15 Μαΐου, Λάρισα 16 Μαΐου, Αθήνα 7 Απριλίου (Έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα), Ηράκλειο Κρήτης 9 Ιουνίου.

Ο ακριβής τόπος διεξαγωγής των ημερίδων θα ανακοινωθεί σύντομα στην ιστοσελίδα του περιοδικού www.meatplace.gr. Η παρακολούθηση των ενημερωτικών ημερίδων είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του χώρου. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν από τώρα να δηλώσουν συμμετοχή είτε στον τηλεφωνικό αριθμό 210 90 10040 είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], δίνοντας τα στοιχεία τους καθώς και την πόλη που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ενημερωτική ημερίδα.

Στο πλαίσιο των ημερίδων θα απονεμηθούν τα βραβεία ποιότητας σε εταιρείες που συμμετείχαν στην «1η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας και Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων» που πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της έκθεσης Meat Days 2012. Η απονομή των βραβείων θα γίνει στις εταιρείες που συμμετείχαν ανά περιφέρεια.

Οι άνθρωποι του Meat Place εργάζονται πυρετωδώς για την επιτυχή διοργάνωση των ημερίδων, των οποίων το αντικείμενο ενημέρωσης θα βασίζεται όχι σε θεωρητικές αλλά σε πρακτικές εφαρμογές που θα βοηθήσουν άμεσα τους επαγγελματίες να προχωρήσουν σε κινήσεις που θα βελτιώσουν την απόδοση των επιχειρήσεων τους και να ενημερωθούν για τις νέες νομοθεσίες.

Οι ημερίδες θα αποτελέσουν και μια καλή ευκαιρία για να ανταλλαγούν απόψεις γύρω από την συγκεκριμένη αγορά που αποτελεί ένα δυναμικό τομέα της οικονομίας.

You might also like