Θάλαμος επεξεργασίας αλλαντικών και κρέατος

Το προϊόν τοποθετείται στον θάλαμο επεξεργασίας αλλαντικών στο τελικό στάδιο επεξεργασίας πριν την συσκευασία του. Φορτώνεται σε ειδικά καρότσια και μπαίνει στον θάλαμο ο οποίος είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα, καλύπτοντας όλες τις προδιαγραφές υγιεινής.

Μια κεντρική μονάδα επεξεργασίας αναλαμβάνει να δημιουργήσει τις επιθυμητές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας μέσα στον θάλαμο και έτσι μας δίνει την δυνατότητα να παράγουμε το επιθυμητό προϊόν (βραστό, ψητό, καπνιστό κ.τ.λ.). Η θερμική επεξεργασία ακολουθεί συγκεκριμένα βήματα τα οποία είναι απόλυτα ελεγχόμενα με ηλεκτρονικό τρόπο, έτσι ώστε να πετύχουμε την απόλυτη παστερίωση αλλά και την γεύση του τελικού προϊόντος που θέλουμε.

Τέλος μας δίνει την δυνατότητα εισαγωγής καπνού για την παραγωγή καπνιστών προϊόντων.

Ο καπνός παράγεται σε μία καπνο-γεννήτρια στην οποία καίγεται ξύλο (οξιά, σκλήθρα, βαλανιδιά κ.α.) σε μορφή πριονιδιού απαλλαγμένο από έντομα και βλαβερά πρόσθετα και έτσι ο καπνός συμβάλει στην γεύση και την αποστείρωση. Η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και εξατομικευμένη για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΑ-ΙΝΟΧ είναι πολύ υπερήφανη για το επίπεδο ποιότητας των θαλάμων που κατασκευάζει οι οποίοι μπορούν να ανταγωνιστούν τους καλύτερους εισαγόμενους θαλάμους με θεαματικά αποτελέσματα.

You might also like