Ψυκτικός θάλαμος συντήρησης – κατάψυξης

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΠΕ ειδικεύεται στην κατασκευή ψυκτικών θαλάμων συντήρησης & κατάψυξης.

Ο παρών θάλαμος μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για τη συντήρηση είτε για την κατάψυξη προϊόντων όπως οπωρολαχανικά, φρούτα, προϊόντα ζύμης – σφολιάτες, κρέας νωπό ή καταψυγμένο, αλλαντικά, τυροκομικά, αλιεύματα, παγωτό, είδη αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, ξηροί καρποί, άνθη – φυτά, μολυσματικά και νοσοκομειακά είδη κ.α.

Ο ψυκτικός θάλαμος μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση σύμφωνα με το διαθέσιμο χώρο και ανάλογα με τις απαιτήσεις αποθήκευσης του προϊόντος. Τοποθετείτε επίσης ο κατάλληλος μηχανολογικός και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός (αεροψυκτήρας, ψυκτικό μηχάνημα, ηλεκτρικός πίνακας) ώστε να παραδοθεί σε πλήρη λειτουργία.

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης του ψυκτικού θαλάμου με σύστημα καταγραφής θερμοκρασιών (παρακολούθηση μέσω Η/Υ ή usb) και σύστημα ειδοποίησης Alarm (τηλεφωνική ή ηχητική ειδοποίηση) σε περίπτωση μη επιθυμητής ένδειξης.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΠΕ είναι πιστοποιημένη με EN ΙSO 9001:2008 ώστε τα προϊόντα της να πληρούν όλες τις προδιαγραφές για τη σωστή αποθήκευση τροφίμων βάση των ευρωπαϊκών κανονισμών.

You might also like