Διάκριση για την Creta Farms στη Μεγάλη Βρετανία

Μια ακόμη διάκριση για την Creta Farms και τα προϊόντα της εδραιώνει ακόμη περισσότερο τη διεθνή παρουσία της εταιρείας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Creta Farms απέσπασε το βραβείο του «Πιο Γευστικού Καινοτόμου Χοιρινού Λουκάνικου του 2012» στη Μεγάλη Βρετανία από τον οργανισμό BPEX για την καινοτόμα μεθοδολογία της, Εν Ελλάδι.

Η βράβευση του προϊόντος «Premium Pork Sausage with Chorizo & Olive Oil» της Creta Farms οφείλεται στην παγκόσμια πατενταρισμένη καινοτομία που παρουσιάζουν τα προϊόντα της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, σημειώνεται στην ανακοίνωση, η καινοτόμα μεθοδολογία, που χρησιμοποιείται στα Εν Ελλάδι προϊόντα, βασίζεται στην επιλογή εκλεκτών κομματιών άπαχου κρέατος και άμεση προσθήκη εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου στη φυσική του μορφή με αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να χαρακτηρίζεται από υψηλή διατροφική αξία και πλούσια γεύση.

Στο πλαίσιο του τελικού του διαγωνισμού των BPEX Awards, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Butchers’ Hall του Λονδίνου φιλοξενήθηκαν 15 υποψήφιοι «φιναλίστ» μέσα από 200 συμμετοχές. Το «Premium Pork Sausage with Chorizo and Olive Oil» ξεχώρισε ανάμεσα στα 15 υποψήφια λουκάνικα εν μέσω έντονου ανταγωνισμού.

Το προϊόν της Creta Farms που διακρίθηκε είναι μόνο μία από τις έξι ποικιλίες των Creta Farms Pork Sausages της εταιρείας, τα οποία κέρδισαν και άλλες αρκετές διακρίσεις στα Βραβεία BPEX, συμπεριλαμβανομένων αργυρών και χάλκινων βραβείων. Στην αγγλική αγορά το προϊόν διατίθεται από τη θυγατρική της εταιρείας στην Σουηδία, τη Scan Foods UK, την οποία έχει αδειοδοτήσει η Creta Farms

You might also like