Νέο Citan, ο σύγχρονος ήρωας της πόλης

Με το νέο Citan, η Mercedes-Benz διευρύνει την οικογένεια ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της με μια ακόμα κατασκευαστική σειρά και με το Citan Van και Mixto προσφέρει για πρώτη φορά ένα αυτοκίνητο διανομών για την πόλη προσαρμοσμένο στις πολύπλευρες απαιτήσεις της κυκλοφορίας στην πόλη: στιβαρό, ευέλικτο και οικονομικό στη χρήση.

Το Citan είναι ένας ήρωας της πόλης. Ο σχεδιασμός του πείθει με το μεγάλο χώρο φόρτωσης σε συνδυασμό με τις μικρές εξωτερικές διαστάσεις του, την υψηλή δυναμική οδήγησης και την εντυπωσιακή ευελιξία και ευκινησία του. Όμως, το Citan είναι συμφέρον και από οικονομικής άποψης – γι’ αυτό φροντίζουν π.χ. το χαμηλό κόστος λειτουργίας, η υψηλή διαθεσιμότητα, οι ελκυστικές τιμές και οι εξαιρετικά ευέλικτες δυνατότητες χρηματοδότησης.

Οι μοντέρνοι κινητήρες του Citan με την άμεση απόκρισή τους συμβάλλουν σημαντικά στην άριστη εκτέλεση της εργασίας σας και χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες BlueEFFICIENCY με κατανάλωση από 4,31/100 km³ μπορούν να συνεισφέρουν στην οικονομία της επιχείρησής σας. Η αρμονικά ρυθμισμένη ανάρτηση υποστηρίζει τον ασφαλή και ακριβή χειρισμό. Και φυσικά, το εσωτερικό, το οποίο προσφέρει εργονομικό χειρισμό και ιδιαίτερη άνεση φροντίζει έτσι, ώστε η εργασία με το Citan να μην είναι απλώς πιο εύκολη, αλλά και πιο απολαυστική.

Δυνατότητες Με τρία διαφορετικά μήκη χώρου φόρτωσης έως 2137 mm και ύψος χώρου φόρτωσης 1258 mm προσφέρει μεταφορική ικανότητα έως 3,8 m³ με ωφέλιμο φορτίο από 490 έως 810 kg. Η εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση περιλαμβάνονται στα δυνατά του σημεία, όπως και η ευέλικτη χρήση της υψηλής μεταφορικής ικανότητάς του: Οι μέχρι δύο συρόμενες πόρτες και οι δίφυλλες πίσω πόρτες με γωνία ανοίγματος έως και 180ο προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο χώρο φόρτωσης.

Για ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα, φροντίζει η καταπακτή για ογκώδη εμπορεύματα. (ασφάλισης φορτίου από χάλυβα ή ένας προαιρετικός κοτσαδόρος). Προστασία Ο άφθονος χώρος για εργαλεία και υλικά συνεπάγεται μεγάλη ευθύνη. Γι’ αυτό στο Citan Van, ένα διαχωριστικό τοίχωμα προστατεύει οδηγό και συνοδηγό από πιθανή ολίσθηση του φορτίου, τις ακαθαρσίες και τις μυρωδιές.

Το φορτίο μπορεί να στερεωθεί με ιμάντες συγκράτησης στους κρίκους στερέωσης του βασικού εξοπλισμού στο δάπεδο του χώρου φορτίου. Προαιρετικά διατίθενται πλευρικές επενδύσεις από ξύλο, που προστατεύουν τις μεταλλικές επιφάνειες και βελτιώνουν την ηχομόνωση καθώς και τη θερμομόνωση – έτσι ώστε και ευπαθή εμπορεύματα να είναι απόλυτα προστατευμένα κατά τη μεταφορά. Επιπλέον, το προαιρετικό ξύλινο δάπεδο δεν διευκολύνει μόνο τη φόρτωση, αλλά και τον καθαρισμό.

Με λίγα λόγια: Το Citan προσφέρει όλα όσα περιμένει κανείς από ένα επαγγελματικό όχημα διανομών με το αστέρι και πολλά περισσότερα. Γνωρίστε το από κοντά με μια δοκιμαστική διαδρομή-άλλωστε κάθε ήρωας χρειάζεται ένα συνεργάτη.

You might also like