Ορίστηκε το νέο Δ.Σ. του ΟΠΕΚΕΠΕ

Με απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης, ορίστηκε ο Πρόεδρος, o Αντιπρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) – Ν.Π.Ι.Δ. Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ, η θητεία του οποίου θα είναι διετής, αποτελείται από 13 μέλη.

Πρόεδρος: Γρηγόριος Αποστολάκος του Γεωργίου, Δικηγόρος, πτυχιούχος Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Παντείου Πανεπιστημίου.

Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Οφίδης του Χρήστου, Χημικός-Οινολόγος, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου αναγνωρισμένο από το ΔΙΚΑΤΣΑ.

Αντιπρόεδρος: Δήμητρα Χαλικιά του Γεωργίου, Δασολόγος, πτυχιούχος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Γενικός Διευθυντής: Κυριάκος Μπαμπασίδης του Αριστείδη, Δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Θράκης.

Τακτικά μέλη: Παναγιώτης Ρίζος του Χρήστου, Γεωπόνος, εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών, με αναπληρωτή του, το Μιχάλη Γκίκα του Κυριάκου, Αγρότη, εκπρόσωπο του ίδιου Υπουργείου. Απόστολος Μωραϊτης του Μιχαήλ, Γεωργοκτηνοτρόφος, εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αναπληρωτή του τον Ιωάννη Βαρβαρούση του Αγγέλου, Γεωπόνο, εκπρόσωπο του ίδιου Υπουργείου. Ελένη Καραμαγκιόλη του Παντελή, Υπάλληλος της Μ.Ο.Δ., εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αναπληρώτριά της την Πολυξένη Κρασαδάκη του Νικολάου, Ιδιωτική Υπάλληλο, εκπρόσωπο του ίδιου Υπουργείου. Χρήστος Τσιχίτας του Πασχάλη, Πρόεδρος Ε.Α.Σ. Θεσσαλονίκης, εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αναπληρωτή του τον Γιάννη Γκουρομπίνο του Δημητρίου, Αγρότη, εκπρόσωπο του ίδιου Υπουργείου. Όλγα Μυλωνά του Θωμά, Οικονομολόγος, εκπρόσωπος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με αναπληρωτή της τον Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο του Αποστόλου, Ιδιωτικό Υπάλληλο, εκπρόσωπο του ίδιου Υπουργείου. Ιωάννης Παπαϊορδανίδης του Δημητρίου, Γεωπόνος, με αναπληρωτή του τον Γεώργιο Θεοδωρόπουλο του Γρηγορίου, Υπάλληλο Δήμου Φαρσάλων. Χρήστος Γατσέλης του Αθανασίου, Αγρότης, με αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο Γκιώνη του Γεωργίου, Αγρότη. Γεώργιος Σιγαλός του Παναγιώτη, Γεωπόνος, εκπρόσωπος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), με αναπληρωτή του τον Νικόλαο Στουπή του Λουκά, Γεωπόνο, εκπρόσωπο του ίδιου Επιμελητηρίου. Μιχαήλ Σαρρής του Γρηγορίου, εκπρόσωπος των εργαζομένων του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) – Ν.Π.Ι.Δ., με αναπληρωτή του τον Ιωάννη Ματσατσίνη του Ευσταθίου, εκπρόσωπο των ίδιων εργαζομένων.

You might also like