Μήνας εκπαιδευτικών ημερίδων ο Μάϊος – Πρόσκληση Meat Tour στην Αθήνα

Το 4ο Meat Place Tour, το εκπαιδευτικό ταξίδι που ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου από την Ξάνθη, συνεχίστηκε τον Φεβρουάριο στην Τρίπολη και πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη φτάνει πλέον στην Αθήνα. Όμως μέσα στον Μάιο έχουν προγραμματιστεί ακόμη τρεις εκπαιδευτικές ημερίδες στη Λάρισα, στα Ιωάννινα και στην Κοζάνη.

Η 4η εκπαιδευτική ημερίδα της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου με την ευγενική υποστήριξη και συνδιοργάνωση των δύο από τα μεγαλύτερα πρωτοβάθμια όργανα του κλάδου κρεοπωλών: Της Ένωσης Παραδοσιακών Κρεοπωλών Αθήνας Ν. Αττικής «Οι Ταξιάρχες» και του Συνδέσμου Παραδοσιακών Κρεοπωλών Πειραιά & Νήσων «Ο Αγ. Γεώργιος».

Σκοπός της ημερίδας είναι να ενημερώσει τους Έλληνες επαγγελματίες για τις νέες Υγειονομικές και Αγορανομικές Διατάξεις καθώς και τον νέο Κώδικα Τροφίμων και Ποτών.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα στην Αθήνα που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής της 12ης Μαΐου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Παρασκευή 10 Μαΐου είτε στον τηλεφωνικό αριθμό 210 90 10040 είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], δίνοντας τα στοιχεία τους.

Η εκπαιδευτική ημερίδα απευθύνεται σε κρεοπώλες, βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος, παραγωγούς κ.α. Θα υλοποιηθεί σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. (Θηβαϊδος 20, Ν. Κηφισιά). Η παρακολούθηση της είναι δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του χώρου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις τρεις επόμενες εκπαιδευτικές ημερίδες των Ιωαννίνων, της Κοζάνης και της Λάρισας θα αναρτηθούν σύντομα στην ιστοσελίδα του Meat Place

Για να κατεβάσετε και να τυπώσε την πρόσκληση για το Meat Tour στην Αθήνα

You might also like