Πρόγραμμα Ημερίδας Meat Place Tour Αθήνα

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Θηβαϊδος 20, Νέα Κηφισιά 10.00 π.μ.

10:00 Προσέλευση

10:15 Έναρξη ημερίδας Χαιρετισμοί διοργανωτών και επισήμων
• Θεόδωρος Δημητριάδης, Διευθύνων σύμβουλος o.mind Creatives και εκδότης περιοδικού Meat Place.
• Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes-Benz
• Βασίλης Ντεληφιλιππίδης, πρόεδρος της Ένωσης Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθήνας-Αττικής «Οι Ταξιάρχες».
• Σταύρος Πέρρος, πρόεδρος του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Παραδοσιακών Κρεοπωλών Ν. Πειραιά & Νήσων Αιγαίου «Ο Αγ. Γεώργιος»

10.35
Παρουσίαση της 2ης διοργάνωσης της έκθεσης κρέατος MEAT DAYS 2013.
• Αντώνης Μοσχονίδης, Marketing Director o.mind Creatives.

1ο Μέρος Αλλαγές που επιφέρει η Νομοθεσία στον κλάδο του κρέατος. Ευκαιρίες και προκλήσεις.

10.45
«Εφαρμογή κανονισμών Ευρωπαϊκής Ένωσης στο κρέας και τα προϊόντα του»
• Σπυρίδων Ραμαντάνης, καθηγητής Τ.Ε.Ι.Α.

11.00
«Οι απαιτήσεις του νέου Κώδικα Τροφίμων για τα κρεοπωλεία και τις βιομηχανίες»
• Ιωάννης Αμβροσιάδης, Καθηγητής Κτηνιατρικής Α.Π.Θ.

11:15 Ερωτήσεις

11:25 «5 λεπτά…επαγγελματικά οχήματα Mercedes-Benz»
• Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes-Benz

11:30 Κλείσιμο 1ου μέρους

11:30 – 11:50 Διάλειμμα

2ο Μέρος Το παραδοσιακό κρεοπωλείο του μέλλοντος και η προοπτική του κλάδου των κρεοπωλών

11:50 «Νέες Αγορανομικές και Υγειονομικές Διατάξεις για τα κρεοπωλεία. Τα νέα δεδομένα για τη λιανική πώληση κρέατος»
• Νίκος Κασαλιάς, Κτηνίατρος – Μικροβιολόγος, Διευθυντής ΣΠΑΚΒΕ.

12:10 «Το παραδοσιακό κρεοπωλείο, κοντά στο σύγχρονο καταναλωτή»
• Μάρκος Σκευοφύλαξ, γενικός διευθυντής Bizerba Hellas

12:20 «Ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής στην υπηρεσία του κρεοπώλη»
• Γιώργος Κακαβάς, γενικός διευθυντής Biztec computer science innovations

12:30 «Φυσικός φωτισμός με μηδενική κατανάλωση ρεύματος για κρεοπωλεία και εργαστήρια»
• Σπύρος Ζαφειρόπουλος, διευθύνων σύμβουλος Ktisissol

12:40
«Ελεγχόμενη ποιοτική διαδρομή Ελληνικού κρέατος. Ένα πρότυπο το οποίο ενώνει τον πρωτογενή τομέα με το πιάτο του καταναλωτή».
• Νίκος Κασαλιάς, εταιρείες SCG και FTS.

12:50 Ανοιχτή συζήτηση για το παραδοσιακό κρεοπωλείο του μέλλοντος με τη συμμετοχή της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας και του Συνδέσμου Κρεοπωλών Πειραιά

14:00 Συμπεράσματα – Κλείσιμο ημερίδας

Μετά το πέρας της ημερίδας θα δοθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις παρακολούθησης. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Διοργάνωση: Περιοδικό Meat Place

Με την ευγενική υποστήριξη και συνδιοργάνωση
της Ένωσης Παραδοσιακών Κρεοπωλών Αθήνας Ν. Αττικής «Οι Ταξιάρχες» & του Συνδέσμου Παραδοσιακών Κρεοπωλών Πειραιά & Νήσων «Ο Αγ. Γεώργιος».

Χορηγοί οι εταιρείες
Mercedes-Benz, Bizerba Hellas, Biztec, Ktisissol Group, SCG, FTS και Φραγκούλης

Για να κατεβάσετε και να τυπώσε το πρόγραμμα  του Meat Place Tour στην Αθήνα

You might also like