20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών

Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) θα πραγματοποιήσει στις 30, 31 Αυγούστου & 1 Σεπτεμβρίου 2013 το ετήσιο πανελλήνιο Συνέδριό της στη Λαμία με τίτλο: «Αγροτική Οικονομία & Πολιτισμός, Πυλώνες Ανάπτυξης & Δημιουργίας». Εκτός από τις εισηγήσεις, οι οποίες θα εστιάσουν στον πρωτογενή τομέα και την αειφορική διαχείριση της αγροτικής παραγωγής θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στον πολιτισμό.

Κάθε φορά το συνέδριο της Π.Ε.Ν.Α. αφήνει το αποτύπωμά του, προωθώντας αφενός την αγροτική επιχειρηματικότητα και αφετέρου την πολιτισμική διάσταση που θα πρέπει να εμπεριέχεται σε κάθε ενέργεια και σχεδιασμό. Δεν επιλέχθηκε λοιπόν τυχαία το ιστορικό Κάστρο της Λαμίας ως χώρος διεξαγωγής του συνεδρίου.

Προσκλήθηκαν να τιμήσουν το συνέδριο με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ.  Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης καθηγητής κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, η Υπουργός Τουρισμού κα. Όλγα Κεφαλογιάννη και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Νέων Αγροτών (C.E.J.A.).

You might also like