Έναρξη σεμιναρίων τεχνολογίας, διοίκησης, ποιότητας από την Π.Ε.ΤΕ.Τ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού τμήματος Αττικής της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων (Π.Ε.ΤΕ.Τ) ανακοινώνει την έναρξη σεμιναρίων και προσκαλεί τα μέλη της αλλά και όσους ενδιαφέρονται απ’ τον κλάδο των τροφίμων να δηλώσουν συμμετοχή.

Τα τμήματα θα έχουν μέγιστο αριθμό 30 άτομα, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. (απόλυτη προτεραιότητα στα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΤΕΤ.)

Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο www.petet.org.gr (κατηγορία Σεμινάρια). Την συμπληρώνετε και την αποστέλλετε έως 30/12/2013 στο e-mail [email protected]. (Μπορεί να δηλωθεί συμμετοχή σε 2 σεμινάρια, πρωτεύον και δευτερεύον).

Προκειμένου το κόστος των μαθημάτων να κρατηθεί στο ελάχιστο επίπεδο, η συμμετοχή των εκπαιδευτών είναι εθελοντική και αμισθί και η αίθουσα ευγενική χορηγία της Λέσχης Αρχιμαγείρων (Βουλιαγμένης 171, 1ος όροφος, πλησίον σταθμού μετρό Αγ. Ιωάννη). Να σημειωθεί ότι οι εκπαιδευτές του ISO-22000 είναι πιστοποιημένοι από τον ΕΦΕΤ.

Το κόστος συμμετοχής για τα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΤΕΤ και για τους φοιτητές επί πτυχίω των σχολών τεχν. τροφίμων Τ.Ε.Ι. είναι 10€. Για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους το κόστος είναι 50€.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων χορηγείται βεβαίωση καθώς και η ύλη του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή.

Βρείτε αναλυτικά τη θεματολογία και τις ώρες διεξαγωγής των σεμιναρίων στο www.petet.org.gr

You might also like