Επίσκεψη του Χρήστου Γκόκα στον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας

Τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας επισκέφτηκε ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ, κ. Χρήστος Γκόκας με αφορμή τα πρόστιμα που «μοίρασε» η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε επιχειρήσεις του κλάδου της πτηνοτροφίας, κρίνοντας πως εφαρμόζουν πρακτικές καρτέλ.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Λεωνίδας Τσιαντής και ο Γενικός Διευθυντής κ. Άλκης Μπανταλούκας υποδέχτηκαν τον βουλευτή στα γραφεία της Διοίκησης του Συνεταιρισμού και είχαν μια ουσιαστική και διεξοδική συζήτηση όσον αφορά στο πρόστιμο που επεβλήθη στην επιχείρηση το οποίο αγγίζει τα 5 εκ. ευρώ. Τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος ήταν οι ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν για την ανάκληση της απόφασης της Επιτροπής Ανταγωνισμού ως προς το ύψος των προστίμων και τον αντίκτυπο που θα έχει μια τέτοια απόφαση σε περίπτωση που εφαρμοστεί αφού θα οδηγήσει στο «κλείσιμο» του Συνεταιρισμού.

Ο κ. Γκόκας αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και τον Γενικό Διευθυντή για την ενημέρωση, δεσμεύτηκε ότι θα υποστηρίξει την ανάκληση της απόφασης αυτής αναγνωρίζοντας τη σημασία του ΑΠΣ Άρτας στην οικονομική ζωή του Ν. Άρτας και ανέφερε ότι βρίσκεται στο πλευρό του Συνεταιρισμού.

You might also like