7-9 Νοεμβρίου 2015, η 4η διοργάνωση της MEAT DAYS

Οι προετοιμασίες για την 4η έκθεση MEAT DAYS 2015 έχουν ήδη ξεκινήσει. Η 3η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι περισσότερες από τις συμμετέχουσες εταιρείες επιβεβαίωσαν ήδη τη παρουσία τους και στην επόμενη έκθεση.

Θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως και τις 9 Νοεμβρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, μαζί με την 3η έκθεση Γαλακτοκομίας και Τυροκομίας DAIRY EXPO και την 2η έκθεση Κατεψυγμένων Τροφίμων FROZEN FOOD.

Οι εκτιμήσεις – βάσει του ενδιαφέροντος που έχουν εκδηλώσει οι εταιρείες -  είναι ότι η διοργάνωση του 2015 θα ξεπεράσει τις 250 συμμετοχές.

Τον Ιανουάριο θα σταλεί το ενημερωτικό υλικό για τις 3 εκθέσεις σε όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προκρατήσεις εκθεσιακών περιπτέρων ξεκίνησαν ήδη κατά τη διάρκεια της 3ης διοργάνωσης.

Το φθινόπωρο του 2015 όλος ο κόσμος που δραστηριοποιείται στους τομείς κρέατος, γαλακτοκομικών – τυροκομικών προϊόντων και κατεψυγμένων τροφίμων θα είναι εκεί, στο μεγαλύτερο κλαδικό γεγονός του χώρου.

You might also like