Στα νέα τους γραφεία πραγματοποίησαν την ετήσια Γ.Σ. οι κρεοπώλες της Θεσσαλονίκης

Το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την ετήσια γενική του συνέλευση το απόγευμα της Τετάρτης 13 Απριλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης.

Πριν την συνέλευση τελέστηκαν τα εγκαίνια του νέου γραφείου του Σωματείου, το οποίο μετεγκαταστάθηκε στο κτίριο της Κρεαταγοράς.

Οι τρεις επίτιμοι πρόεδροι του σωματείου, ο κ. Τσιτσιρίγκος Αριστείδης, ο κ. Κεσίδης Θεόφιλος και ο κ. Εμμανουηλίδης Νίκος έκοψαν την κορδέλα του νέου γραφείου και ευχήθηκαν να είναι καλορίζικο.

Τα εγκαίνια επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Χαμπίδης Δημήτριος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κ.Α.Θ., ο κ. Τσέρνος Ιωάννης, πρόεδρος  της Ένωσης Εμπόρων Κρέατος Μακεδονίας-Θράκης-Θεσσαλίας, ο κ. Δάλλαρης Ιωάννης, ταμίας της Ένωσης Εμπόρων Κρέατος, ο κ. Δάφφας Γιώργος, κτηνίατρος και εξωτερικός σύμβουλος της Κ.Α.Θ., αλλά και πλήθος κρεοπωλών δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαράς και γιορτής.

Τα εγκαίνια διαδέχτηκε η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Σωματείου στον ίδιο χώρο.

Παρόντες ήταν σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και η ελεγκτική επιτροπή.

Με έντονους αλλά εποικοδομητικούς διαλόγους βγήκε ένα θετικό αποτέλεσμα πάνω στα θέματα που συζητήθηκαν και οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης θα γίνουν πραγματικότητα από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

 

You might also like