SingularLogic: Ασημένιο Βραβείο για το Σύστημα “My Starbucks Rewards”

Μία νέα διάκριση έλαβε η SingularLogic στο πλαίσιο του  διαγωνισμού Estia Awards 2017, που διεξήχθη με σκοπό να αναδείξει την ποιότητα και την καινοτομία που εφαρμόζονται στην ελληνική εστίαση. Συγκεκριμένα, η SingularLogic έλαβε αργυρό βραβείο, στην κατηγορία “Loyalty program” για τo Σύστημα Πιστότητας Πελατών – My Starbucks Rewards, που έχει υλοποιήσει για την εταιρεία Starbucks στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η λύση SingularLogic Galaxy CRM & Loyalty, παραμετροποιήθηκε με τρόπο που να επιτρέπει στην επιχείρηση να διαχειρίζεται κάθε πτυχή του Συστήματος Πιστότητας για να μεγιστοποιεί τα οφέλη της. Η λύση περιλαμβάνει:

-        Σχεδιασμό Web portal  πελατών, για τη διαχείριση του προγράμματος πιστότητας Starbucks Card.

-        Σύνδεση με το υπάρχον σύστημα λιανικής Micros PoS (μέσω web services) για διαχείριση των μελών (πχ αναγνώριση πελάτη και άμεση ενημέρωσή του για online παροχές).

-        Υλοποίηση εξατομικευμένων ενεργειών Marketing (email, SMS).

Η λύση απέφερε σημαντικά οφέλη στην εταιρεία Starbucks όπως αυτοματοποίηση των διαδικασιών, άμεση επικοινωνία με τους πελάτες της, δυνατότητα για προωθητικές ενέργειες και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων για καλύτερη μελλοντική διαχείριση,  αύξηση της πιστότητας των πελατών και βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησής τους. Η λύση SingularLogic Galaxy CRM & Loyalty, με την οποία πραγματοποιείται η διαχείριση του «My Starbacks Rewards» καθώς και η βάση δεδομένων του Συστήματος, φιλοξενούνται στις υποδομές της First Data Hellas, η οποία παρέχει σχετικές υπηρεσίες επεξεργασίας, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος και την απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων. Επιπλέον προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες υποστήριξης (call center & helpdesk services) στους πελάτες/καταναλωτές  των Starbucks εξασφαλίζοντας άριστη εξυπηρέτηση.

Η SingularLogic ενισχύει τη θέση της στο χώρο της Φιλοξενίας και Εστίασης

Η SingularLogic, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να ενισχύσει τη δραστηριότητά της στην αγορά της φιλοξενίας και της μαζικής εστίασης πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία εκδηλώσεις στην Κρήτη, ενώ συμμετείχε στην 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, Greek Tourism Expo. Στόχος των εκδηλώσεων  που πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο και στα Χανιά  με θέμα «Έχουμε τις λύσεις για τις ανάγκες του ξενοδοχείου σας!», ήταν να αναδειχτούν οι τάσεις της αγοράς και οι τεχνολογικές λύσεις και προτάσεις της SingularLogic που απαντούν στις επιχειρηματικές ανάγκες των ξενοδόχων και των επιχειρηματιών εστίασης. Ειδικότερα παρουσιάστηκαν: Οι σύγχρονες τάσεις στον τομέα του mobility και  του cloud computing καθώς και τα  ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και οι δυνατότητες των εφαρμογών Galaxy Hotel, Galaxy Restaurant, Galaxy CRM και Smart Hotel, όπου μέσω της ενιαίας πλατφόρμας επιτρέπεται κοινό περιβάλλον εργασίας καλύτερος συντονισμός των εργασιών,  ενοποίηση διαδικασιών, ενιαία ροή λειτουργίας, ολοκληρωμένη πληροφόρηση, μικρότερο κόστος διαχείρισης IT υποδομής, ένα serial number, ένα συμβόλαιο, ενιαίο helpdesk και υποστήριξη για όλα τα τμήματα λειτουργίας. Τέλος, την εκδήλωση του Ηρακλείου ενίσχυσαν με τη συμμετοχή τους οι καθηγητές του ΙΤΕ  Κων. Στεφανίδης και Δρ. Νικ. Παρταράκης, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε «Πρωτότυπα διαδραστικά συστήματα του τομέα Τουρισμού και Πολιτισμού». Τα χαρακτηριστικά των εφαρμογών Galaxy, σε συνδυασμό με την ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από τη SingularLogic και τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της,  καθιστούν το Galaxy  την ιδανική λύση στις αγορές ξενοδοχείων και μαζικής εστίασης.

You might also like