Η Bizerba θα παρουσιάσει τις καινοτόμες προτάσεις της για τη λιανική στη Euroshop 2017

Η Euroshop, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για το λιανεμπόριο, που διεξάγεται κάθε τρία χρόνια στo Ντίσελντορφ, πραγματοποιείται το 2017 από τις  5 έως τις 9 Μαρτίου http://www.euroshop-tradefair.com/.

Η έκθεση εστιάζεται σε τέσσερις ανεξάρτητους άξονες:

  • EuroCIS – επικεντρώνεται στην τεχνολογία για το λιανικό εμπόριο
  • EuroConcept – συγκεντρώνει στοιχεία για τον εξοπλισμό καταστημάτων, τους εσωτερικούς χώρους, τον φωτισμό, τα δάπεδα, την αρχιτεκτονική και το design, τα ψυγεία-βιτρίνες και τα συστήματα ψύξης.
  • EuroSales – παρουσιάζει όλες τις πτυχές αισθητικής για το μάρκετινγκ και την ανάδειξη των προϊόντων.
  • EuroExpo – συνδυάζει την αρχιτεκτονική, το design και τις εκδηλώσεις μιας έκθεσης.

Η Bizerba, κορυφαίος πάροχος λύσεων στην τεχνολογία ζύγισης και  επεξεργασίας τροφίμων, συνεπής όπως πάντα στο ραντεβού της, θα παρουσιάσει τις καινοτόμες προτάσεις της για τη λιανική, ορίζοντας εκ νέου τα πρότυπα στους τομείς δράσεις της.

Στο κάλεσμά της η διοίκηση της εταιρείας αναφέρει τα εξής: «Θα είναι τιμή μας να σας υποδεχτούμε στο περίπτερό μας για μια ανοιχτή επικοινωνία που θα εστιάσει στις σύγχρονες προκλήσεις των τομέων δράσης της επιχείρησης σας.

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας  Hall 6, Booth E58 για να σας προτείνουμε καινοτόμες λύσεις που απογειώνουν την αγοραστική εμπειρία και βελτιστοποιούν τις διαδικασίες λειτουργίας του οργανισμού.

Εφόσον προγραμματίζετε το ταξίδι σας στo Ντίσελντορφ επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να σας αποστείλουμε κάρτα εισόδου στην έκθεση και να οργανώσουμε τη συνάντησή μας, στα παρακάτω στοιχεία»:

Τηλ. 210.61.27.600, κα Ελευθερία Γεωργοπούλου

e-mail: [email protected]

 

 

 

You might also like