H HELLAGRO συμμετέχει στην Agrotica 2018

Η HELLAGRO A.E. θα έχει, για άλλη μια φορά, δυναμική παρουσία στην Agrotica 2018, δίνοντας την ευκαιρία στους πολυάριθμους επισκέπτες της έκθεσης να δουν το ευρύ φάσμα τόσο των δραστηριοτήτων όσο και των προϊόντων της εταιρείας.

Η έκθεση διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo από τις 01-04 Φεβρουαρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, και η HELLAGRO θα βρίσκεται στο περίπτερο 15, stand 46.

Για να τυπώσετε την πρόσκλησή σας, δείτε : http://apps.helexpo.gr/visitors/default.asp.

Με προϊόντα αποκλειστικής συνεργασίας στους τομείς της Χορτοδεσίας και Ελαιοσυλλογής, αλλά και τα καθιερωμένα προϊόντα για τη σκίαση και την προστασία των καλλιεργειών, τη στήριξη φυτών, και την εδαφοκάλυψη, η HELLAGRO αποδεικνύει την κυρίαρχη θέση που κατέχει στην αγορά.

Στον τομέα της συσκευασίας αγροτικών προϊόντων υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σακιά διαφόρων ειδών όπως διχτυωτά, υφαντά (πολυπροπυλενίου) καθώς και γιούτινα.

Αναφορικά με τη συσκευασία τροφίμων, παρουσιάζονται μεμβράνες τροφίμων, διεθνώς αναγνωρισμένα συντηρητικά σταφυλιών καθώς και υλικά μικροσυσκευασίας φρούτων και λαχανικών.

Παράλληλα, παρουσιάζεται και ένα νέο προϊόν στον τομέα της Ενσίρωσης, το υπόστρωμα ενσίρωσης Silofilm.

Το διάφανο υπόστρωμα ενσίρωσης Silofilm είναι ένα λεπτό φιλμ, πάχους 30μm, υψηλής αντοχής που τοποθετείται μεταξύ του ασπρόμαυρου φιλμ και του σωρού της ενσίρωσης. Διαθέτει μικρό πάχος και μεγάλη ελαστικότητα, με συνέπεια να προσκολλάται καλύτερα στην επιφάνεια του ενσιρώματος και να περιορίζεται η συγκράτηση του αέρα. Χρησιμοποιείται συνδυαστικά με το ασπρόμαυρο φιλμ Silomax, οπότε περιορίζεται η παρουσία οξυγόνου και επιτυγχάνεται αποδοτικότερα η αναερόβια ζύμωση, με αποτέλεσμα την παραγωγή ενσιρώματος ανώτερης ποιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.hellagro.gr/hellagro-agrotica2018/.

You might also like