ΤΕΧΝΙΚΑ-ΙΝΟΧ: Νέα γενιά θαλάμων θερμικής επεξεργασίας

Η ΤΕΧΝΙΚΑ-ΙΝΟΧ πιστή στις αρχές της για συνεχή εξέλιξη διαθέτει πλέον μια πλήρη σειρά ανανεωμένων θαλάμων θερμικής επεξεργασίας. Η νέα σειρά θαλάμων ενσωμάτωσε καινοτόμες λύσεις για να δώσει στους θαλάμους την δυνατότητα εφαρμογής σε όλων των ειδών τα προϊόντα κρέας-πουλερικά-γαλακτοκομικά-ψάρι κ.τ.λ.

Η θερμική επεξεργασία τροφίμων είναι μια πολυσύνθετη διαδικασία και απαιτεί εξειδικευμένη προσέγγιση ανάλογα με τις ιδιομορφίες του κάθε προϊόντος. Έτσι τις περισσότερες φορές ο σχεδιασμός και η κατασκευή ενός θαλάμου είναι μια χρονοβόρα εξατομικευμένη διαδικασία. Η ανάγκη όμως για μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών, ανταγωνιστικές τιμές και καλύτερους χρόνους παράδοσης, ώθησε την ΤΕΧΝΙΚΑ-ΙΝΟΧ στον επανασχεδιασμό των θαλάμων.

Η πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας,  σε συνδυασμό με την εισαγωγή νέου λογισμικού και τεχνολογικών λύσεων, οδήγησε στην δημιουργία μιας σειράς θαλάμων, που έχουν εφαρμογή στην παραγωγή προϊόντων ψαριού, στο κάπνισμα τυριών, στην παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων κρέατος και πολλών άλλων εφαρμογών. Έτσι τώρα πια η  ΤΕΧΝΙΚΑ-ΙΝΟΧ είναι σε θέση να κατασκευάσει έναν θάλαμο που μπορεί να έχει εύρος θερμοκρασίας από 40-200 ⁰C για ειδικές εφαρμογές, θάλαμο σταθερής θερμοκρασίας με εισαγωγή θερμού-ψυχρού αέρα ή απλό θάλαμο για καπνιστά προϊόντα (κρύο ή θερμό) ανάλογα με την εφαρμογή που απαιτεί ο πελάτης, προσθέτοντας ή αφαιρώντας τα απαραίτητα στοιχεία που καθορίζουν την εφαρμογή.

Η τροποποίηση του νομοθετικού πλαισίου σε ό,τι αφορά στα κρεοπωλεία και στα εργαστήρια, έδωσε το έναυσμα για την κατασκευή ενός θαλάμου μικρής παραγωγής σκευασμάτων.

Έτσι η ΤΕΧΝΙΚΑ-ΙΝΟΧ συμπλήρωσε την γκάμα της με ένα μικρό και ευέλικτο θάλαμο, που  θα δίνει την ευκαιρία σε ανήσυχους επαγγελματίες και μερακλήδες κρεοπώλες, να δοκιμάσουν συνταγές και παρασκευάσματα τα οποία μέχρι τώρα ήταν απαγορευμένα. Θα έχει λοιπόν την δυνατότητα να παράγει λουκάνικα, καπνιστά κρέατα, κρεατοσκευάσματα (μπιφτέκι-κεμπάπ), ντονέρ κ.τ.λ. Με την χαμηλότερη δυνατή επένδυση λοιπόν μπορεί μια μικρή επιχείρηση να ανοίξει τον δρόμο της προς νέες αγορές προωθώντας καινούργια προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 210 2407510 • Email: [email protected]texnika-inox.gr  • Site: www.texnika-inox.gr

You might also like