Δυναμική εκκίνηση για το 2ο έτος του Meet The Lamb με δράσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Δυναμικά ξεκινά το δεύτερο έτος του Προγράμματος Meet the Lamb με τη διενέργεια της πρώτης μεγάλης δράσης που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, ταυτόχρονα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα, με συμμετοχή στο Φεστιβάλ «ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΥΣΗ» στην Τεχνόπολη

Στο Φεστιβάλ «ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΕΥΣΗ» που διοργανώνεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι την Παρασκεύη 4 εώς την Κυριακή 6 Μαϊου, θα συμμετέχει η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) με περίπτερο στο προαύλιο Γ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί τόσο για το Πρόγραμμα και τις Δράσεις του, όσο και για τις αξίες και τα κεντρικά μηνύματα της εκστρατείας (εκτατική εκτροφή, ευζωία των ζώων, φυτική διατροφή, ιχνηλασιμότητα, έλεγχοι σε κάθε στάδιο παραγωγής, οργανοληπτικά στοιχεία κλπ).

Η παρουσία στο Φεστιβάλ θα ενισχυθεί με μια επιπλέον εκδήλωση το Σάββατο 5 Μαϊου στις 18:30, προκειμένου να γευτούν οι καταναλωτές την ανώτερη ποιότητα του πρόβειου κρέατος και την γευστική του υπεροχή.

Στη Θεσσαλονίκη, με συμμετοχή στο FARM FEST της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής

Στη «Μέρα Μαγιού – Farm Fest» που διοργανώνει η Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή την Κυριακή 6 Μαϊου στις εγκαταστάσεις της, θα συμμετέχει η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ), σε μια μοναδική γιορτή που στοχεύει στην ανάδειξη της βιοποικιλότητας και της αειφορίας, αξίες που συνδυάζονται και προβάλλονται άμεσα από το Πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί τόσο για το Πρόγραμμα και τις Δράσεις του, όσο και για τις αξίες και τα κεντρικά μηνύματα της εκστρατείας (εκτατική εκτροφή, ευζωία των ζώων, φυτική διατροφή, ιχνηλασιμότητα, έλεγχοι σε κάθε στάδιο παραγωγής, οργανοληπτικά στοιχεία κλπ). Μεταξύ 13:00 και 14:00 θα γίνει και ειδική επίδειξη προκειμένου το κοινό να οικειοποιηθεί με τις νέες και εύκολες παρασκευές του πρόβειου κρέατος και να γευτεί την ανώτερη ποιότητα και την γευστική του υπεροχή.

You might also like