Καταναλωτές & επαγγελματίες γεύτηκαν την ποιότητα του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος Bovillage

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε μια ξεχωριστή ενέργεια προβολής του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος της μάρκας Bovillage στο εστιατόριο Balcony, στην οδό Βεΐκου 1, στο Κουκάκι.

Η μάρκα Bovillage είναι συνώνυμη του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος ποιότητας από τις κρεοπαραγωγικές φυλές όπως η Charolaise, η Limousine και η Blonde d’Aquitaine που εκτρέφονται με φυσικό & εκτατικό τρόπο. Η αναγνωρισμένη τεχνογνωσία των μεγάλων παραγωγών της επιτρέπει την παράδοση ένος προϊόντος ανώτατης ποιότητας και γεύσης.

Κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας στο εστιατόριο Balcony, που διήρκησε από τις 18 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου 2018, οι επισκέπτες του εστιατορίου είχαν την ευκαιρία να γευτούν ξεχωριστές συνταγές ειδικών κοπών του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος, ιδανικές για τις υψηλές απαιτήσεις του χώρου της εστίασης και που αναδεικνύουν τα υψηλά χαρακτηριστικά του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος ενώ προσφέρουν κομμάτια τρυφερά και με πλούσια γεύση.

Πρωταγωνιστές ήταν η σπαλομπριζόλα (entrecôte) με σάλτσα κόκκινου κρασιού και ψητά λαχανικά, η σταβλίσια μπριζόλα (côte de bœuf) με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ανθό αλατιού Μεσολογγίου και πατάτες με δεντρολίβανο, το διάφραγμα (onglet), με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας και σάλτσα harissa αλλά και η ‘αράχνη’ – μια ξεχωριστή γαλλική κοπή (“araignée”) – με μαρμελάδα λεμονιού & τσίλι, και πουρέ καρότου.

Σκοπός της δράσης ήταν, μέσα από την γευστική αυτή εμπειρία, να γνωρίσουν οι καταναλωτές – αλλά και οι επαγγελματίες του χώρου της εστίασης – τις αξίες της μάρκας Bovillage και να γευτούν την ξεχωριστή του ποιότητα.

You might also like