Νόστιμη φιέστα τα εγκαίνια της 5ης Υπεραγοράς Κρεάτων ΑγνοMarket Meat

Με ένα πεντανόστιμο ολοήμερο BBQ πάρτι γιόρτασαν τα ΑγνοMarket Meat τα εγκαίνια του 5ου καταστήματος στην Αττική. Η νέα υπεραγορά κρεάτων ΑγνοMarket Meat άνοιξε τις πόρτες της στο Περιστέρι, Λεωφόρο Θηβών 80, την Τετάρτη 16 Μαΐου.

Φίλοι, συνεργάτες και πελάτες των ΑγνοMarket Meat είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να γευτούν μοναδικές νόστιμες λιχουδιές από το ειδικά διαμορφωμένο BBQ που είχε στηθεί για τις ανάγκες των εγκαινίων. Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει και παράλληλα να κάνει τα ψώνια του σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Η εταιρεία για να ευχαριστήσει όλους τους παρευρισκόμενους  έκανε μια έκπτωση 30% σε όλα τα κρέατα, μόνο για την ημέρα των εγκαινίων.

Με μοναδικό design, το νέο υπερσύγχρονο κατάστημα ΑγνοMarket Meat, σχεδιάστηκε για να δημιουργεί μια ευχάριστη εμπειρία σε όποιον το επισκέπτεται.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου κος Α. Παχατουρίδης,  παράγοντες του δήμου έδωσαν το παρόν καθώς και πολλοί προμηθευτές της εταιρείας για να εκφράσουν την υποστήριξή τους.

Εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Καλαμβόκη, έχοντας βαθιά παράδοση και εμπειρία στη λιανική του κρέατος, προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας, ασυναγώνιστες τιμές, άμεση και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Αυτές οι αξίες και η τίμια σχέση με τους καταναλωτές, έφεραν τα ΑγνοMarket Meat στην πρώτη θέση, με συνεχόμενη ανοδική πορεία.

Όπως τόνισε και ο κος Βασίλης Καλαμβόκης, “οι τίμιες σχέσεις  με τους καταναλωτές χτίζονται σε καθημερινή βάση εδώ και δεκαετίες μέσα από την ξεκάθαρη επικοινωνία. Αυτή αποτελεί μια από τις βάσεις της επιτυχημένης πορείας των ΑγνοMarket Meat, η οποία ξεκίνησε από τους γονείς μας, Δημήτρη και Πέτρο, και συνεχίζεται με το ίδιο πάθος μέχρι και σήμερα.”

Ο κος Καλαμβόκης έκλεισε τον σύντομο λόγο του, ευχαριστώντας όλους του παρευρισκόμενους και το προσωπικό της εταιρείας το οποίο με αμέριστη αφοσίωση, υπευθυνότητα και χαμόγελο εξυπηρετούσε ασταμάτητα όλο τον κόσμο.

You might also like