Το 2ο Κρεοπωλείο της Αγοράς άνοιξε στο Παλαιό Φάληρο

Στο Παλαιό Φάληρο και επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 206 βρίσκεται το νέο κατάστημα «Το Κρεοπωλείο της Αγοράς» της οικογένειας Μποζιονέλου και τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στις 13 Ιουνίου παρουσία πλήθους κόσμου, φίλων, συνεργατών και προμηθευτών.

Ήταν μια λαμπρή εκδήλωση στην οποία οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους χώρους του νέου, υπερσύγχρονου καταστήματος, να δουν τα εκλεκτά προϊόντα της εταιρείας και να ευχηθούν καλές δουλειές για το νέο αυτό ξεκίνημα.

Πρόκειται για το 2ο κατάστημα και η αρχή έγινε το 2013 με το 1ο κατάστημα στην κεντρική αγορά του Ρέντη που γρήγορα έγινε σημείο αναφοράς για τους καταναλωτές που το στήριξαν και το επέλεξαν για την εκλεκτή ποιότητα κρέατος αλλά και για τις προσιτές τιμές.

Η οικογένεια Μποζιονέλου διαθέτει μακρά παράδοση στην κτηνοτροφία, αλλά και στην επεξεργασία και διάθεση κρέατος από το 1970 μέχρι και σήμερα. Η νέα γενιά με μεράκι και καινοτόμες ιδέες προσφέρει τις ποιοτικότερες λύσεις διατροφής στους καταναλωτές που ξέρουν από πού θα προμηθευτούν κρέας σε αξεπέραστη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές λιανικής.

Το περιοδικό MEAT PLACE και οι συνεργάτες του βρέθηκαν στα εγκαίνια και θα παρουσιάσουμε αναλυτικό ρεπορτάζ στο τεύχος 86 που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα και πάντα καλές δουλειές.

You might also like