Γιάννης Ν. Νιώτης: «Έχοντας στο επίκεντρό μας τη νέα γενιά καταναλωτών, εκσυγχρονιζόμαστε συνεχώς, μένοντας πιστοί στην παράδοση»

Αν και διανύει τον τρίτο μόλις χρόνο λειτουργίας της η «Αγορά Νιώτης» είναι ένα σύγχρονο κρεοπωλείο, με έντονα όμως παραδοσιακά στοιχεία,  που έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού. Τα αδέλφια Σπύρος, Γιάννης και Παναγιώτης Ν. Νιώτης καθώς και ο Σπύρος Π. Νιώτης ένωσαν τις δυνάμεις τους και το μεράκι τους για το επάγγελμα και δημιούργησαν το 2014 ένα μοναδικό χώρο, στον οποίο οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία κρεάτων και παρασκευασμάτων και να εμπιστευτούν την καθημερινή διατροφή τους στα χέρια των ειδικών.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΟΥΡΡΑ

[email protected]

 

MEAT PLACE: Πότε ξεκίνησε η λειτουργία του νέου σας καταστήματος στην Πεύκη και ποια είναι η ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού;

Γιάννης Νιώτης: Το νέο μας κατάστημα «Αγορά Νιώτης» που βρίσκεται στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν 3 χρόνια, δηλαδή το 2014. ΄Εχοντας την πολυετή πείρα και γνώση, καθώς είμαστε δεύτερη γενιά κρεοπωλών, με πολύ αγάπη και μεράκι δημιουργήσαμε αυτό το κατάστημα. Από τις πρώτες κιόλας μέρες το καταναλωτικό κοινό αγκάλιασε αυτή μας την προσπάθεια και τρία χρόνια τώρα μας στηρίζει, μας προτιμάει και μας εμπιστεύεται. Παρόλο που είμαστε σε λειτουργία μόνο τρία χρόνια μας ευχαριστεί και μας ικανοποιεί η δυνατή σχέση που δημιουργείται με τους πελάτες μας.

 

 

MEAT PLACE: Τι μπορούν να βρουν οι πελάτες σας στο κατάστημά σας; Απο ποιες περιοχές προμηθεύεστε τα προϊόντα σας; Δημιουργείτε κρεατοπαρασκευάσματα;

Γιάννης Νιώτης: Στην «Αγορά Νιώτης» ο καταναλωτής μπορεί να βρει όλα τα είδη κρέατος. Οτιδήποτε επιθυμεί και αφορά το κρέας μπορεί να το προμηθευτεί από την Αγορά μας. Δίνουμε μεγάλη βάση στην ποιότητα, γι΄αυτό προτιμάμε ΄Ελληνες παραγωγούς και παραδοσιακές Ελληνικές φάρμες. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία κρεατοπαρασκευασμάτων, φτιαγμένα με αγνά υλικά και γευστικές μαρινάτες. Χρησιμοποιούμε το σωστό κρέας και δημιουργούμε με βάση σπιτικές συνταγές. Όλα τα μαριναρισμένα κρέατα είναι αποκλειστικά δικής μας παραγωγής. Στην «Αγορά Νιώτης» ο καταναλωτής θα βρει επίσης πάρα πολύ μεγάλη γκάμα παραδοσιακών ζυμαρικών, σάλτσες, side sauce, τυριά, αλλαντικά και πολλά άλλα είδη τροφίμων. Το κατάστημά μας διαθέτει όλα όσα μπορεί να χρειαστούν οι καταναλωτές για τη δημιουργία ενός υγιεινού, γευστικού και οικονομικού πιάτου.

MEAT PLACE: Θα θέλαμε ένα σχόλιο σας για την εξέλιξη του επαγγέλματος του κρεοπώλη. Πώς βλέπετε να έχει εξελιχθεί με το πέρασμα των χρόνων και ποιες είναι οι προοπτικές για το μέλλον;

Γιάννης Νιώτης: Θεωρώ ότι τη σημερινή εποχή το επάγγελμα του κρεοπώλη είναι τόσο ανταγωνιστικό όσο ποτέ. Είναι ένα επάγγελμα το οποίο διαρκώς εξελίσσεται και αλλάζει. Η εξέλιξη του κρεοπώλη την τελευταία δεκαετία είναι τεράστια. Οι κανόνες υγιεινής και λειτουργίας των καταστημάτων συνεχώς διαφοροποιούνται με αποτέλεσμα κι εμείς να πρέπει να συμμορφωνόμαστε ανάλογα. ΄Εχουμε πλέον καινούργια είδη κρέατος, καινούργιες κοπές και αρκετά νέα παρασκευάσματα. Η ραγδαία εξέλιξη επίσης της τεχνολογίας μέσα από πολλά μηχανήματα που αφορούν την επεξεργασία και την παρασκευή του κρέατος έχουν συμβάλει στην εξέλιξη του κλάδου μας.

΄Ενας όμως από τους πιο σημαντικούς ρόλους στην πρόοδο του κλάδου μας είναι η νέα γενιά καταναλωτών. Μια γενιά που ναι μεν της αρέσει το παραδοσιακό, παράλληλα όμως θέλει και το καινούργιο. Θέλει το σύγχρονο. ΄Ετσι πλέον τα παραδοσιακά κρεοπωλεία εξελίσσονται σε σύγχρονες αγορές. Οι προοπτικές για το μέλλον δεν είναι συγκεκριμένες ούτε προβλέψιμες. Απλώς πρέπει να ακολουθούμε τις νέες τάσεις, να γνωρίζουμε και να αναγνωρίζουμε τις καινούργιες συνήθειες των καταναλωτών αλλά πάνω απ΄όλα να σεβόμαστε και να μπορούμε να ικανοποιούμε τις όποιες επιθυμίες και απαιτήσεις τους. Η «Αγορά Νιώτης» είναι μια σύγχρονη αγορά κρεάτων, πιστή όμως στην παράδοση, η οποία εξελίσσεται με βάση τις ανάγκες των πελατών της. Είναι μια αγορά, η οποία κοιτάει πάντα μπροστά. Είναι μια αγορά που συνέχεια βελτιώνεται και επενδύει στο μέλλον. Πάνω απ΄όλα όμως είναι μια αγορά που τιμάει τις ρίζες της.

 

Αγορά Νιώτης

Λ. Αμαρουσίου 51, Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Τηλ.: 210 2825935

 

 

You might also like